Tafit Купа За Хранене За Прекрасната Хамстери, Чиния За Хранене За По-Малките Животни, Сирийските Джудже Хомячки, Морски Свинчета, Таралежи, Хамстер, Мишка, Плъх, Купа ?

Tafit Купа За Хранене За Прекрасната Хамстери, Чиния За Хранене За По-Малките Животни, Сирийските Джудже Хомячки,

-131 %

BGN 4.33

New

Продуктът е наличен

★ Защита от разливане и легла : не се допуска домашни любимци хвърлят храна и перетаскивали отпадъците в яслите ★ Ярки Цветови възможности : набор от модерни конфетных цветове, които ще допълнят своя уют и индивидуалност на вашия домашен любимец. ★ Хранително-вкусовата материал : изработен е от фина и гладка повърхност, благодарение на остатъци храна и за примеси не е толкова лесно да се залепват. ★ Лесно почистване : Безпроблемна интегрируемая конструкция предпазва от залепване, като осигурява лесна поддръжка и по-чиста околната среда за вашите домашни любимци. ★ Научен дизайн размери : Идеална височина и диаметър, подходящи както за сирийски, така и за хамстери джуджета. ★ Очарователна форма : вдъхновена от любовта и себеотрицанието на нашите дизайнери. ★ Защита от разливане и легла : не се допуска домашни любимци хвърлят храна и перетаскивали отпадъците в яслите. ★ Ярки Цветови възможности : набор от модерни конфетных цветове, които ще допълнят своя уют и индивидуалност на вашия домашен любимец. ★ Хранително-вкусовата материал : изработен е от фина и гладка повърхност, благодарение на остатъци храна и за примеси не е толкова лесно да се залепват. ★ Лесно почистване : Безпроблемна интегрируемая конструкция предпазва от залепване, като осигурява лесна поддръжка и по-чиста околната среда за вашите домашни любимци. ★ Научен дизайн размери : Идеална височина и диаметър, подходящи както за сирийски, така и за хамстери джуджета. ★ Очарователна форма : вдъхновена от любовта и себеотрицанието на нашите дизайнери.

Добавки за продукти

Присыпка за поръсване от естествена Чинчила Kaytee, 2,5 кг New
Присыпка за поръсване от естествена Чинчила Kaytee, 2,5 кг

Напълно натурален присыпочный прахТой предпазва козината от чинчила, чрез премахване на излишните маз�

BGN 34.28
Дървена Къщичка за Хамстер за Малък домашен Любимец, Висящи Дървени Люлки, Дъвчене играчка, Убежище за Малки New С отстъпка
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми] New
Сплетен Билков мат Marshall Pet Products [Комплект от 3 теми]

Характеристики на RGP529 : Тъкани билков мат Идеален за зайци и повечето дребни животни Предпазва чувствит

BGN 29.03