Тихо колело за упражнения за котки в затворени помещения, Неблагодарна и за котки, които намаляват теглото, с предохранителем, чекрък за домашни любимци, се върти с?

Тихо колело за упражнения за котки в затворени помещения, Неблагодарна и за котки, които намаляват теглото, с предохранителем,

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

【 Безвреден за домашни любимци дървен материал 】 е Изработен от безвредни за домашни любимци дървен материал с полипропиленова субстрат, нетоксичен и без мирисСъстои се от широка основа и големи кръгли колела.Отлична устойчивост осигурява безопасността на котките по време на игра. 【 Ползи за котки и мебели 】 Колело за упражнения котка може да се подобри физическото и психическото здраве на вашата котка, бегая на него, котки стават щастливи, изразходват повече енергия и губят тегло.Тя може да се използва като когтеточки за котки, дръжте ги настрана от вашия диван, матрак, намаляване на потенциалните щети на мебели. 【 Малка междина и Безшумни колела】 Малка междина не позволява на притискане на котешки лапи, ги защитава по време на забавно развлечение.На долния вал е снабден с копчета шкивами, така че е котешки колелото не ще алармата на своя сън, дори и ако вашата котка се тренира през нощта. 【 Лесен монтаж и почистване на 】 Всички необходими детайли и подробни указания са включени в комплекта, така че един възрастен може бързо да изпълни това упражнение е за котки.Просто точка почистете дървото влажна кърпа или гъба и при необходимост пропылесосьте полипропилен килим. 【Задоволително обслужване 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Можете също така да поставите това в раздел въпроси и отговори на други купувачи могат да отговорят на вашия въпрос. 【 Безвреден за домашни любимци дървен материал 】 е Изработен от безвредни за домашни любимци дървен материал с полипропиленова субстрат, нетоксичен и без мирис.Състои се от широка основа и големи кръгли колела.Отлична устойчивост осигурява безопасността на котките по време на игра. 【 Ползи за котки и мебели 】 Колело за упражнения котка може да се подобри физическото и психическото здраве на вашата котка, бегая на него, котки стават щастливи, изразходват повече енергия и губят тегло.Тя може да се използва като когтеточки за котки, дръжте ги настрана от вашия диван, матрак, намаляване на потенциалните щети на мебели. 【 Малка междина и Безшумни колела】 Малка междина не позволява на притискане на котешки лапи, ги защитава по време на забавно развлечение.На долния вал е снабден с копчета шкивами, така че е котешки колелото не ще алармата на своя сън, дори и ако вашата котка се тренира през нощта. 【 Лесен монтаж и почистване на 】 Всички необходими детайли и подробни указания са включени в комплекта, така че един възрастен може бързо да изпълни това упражнение е за котки.Просто точка почистете дървото влажна кърпа или гъба и при необходимост пропылесосьте полипропилен килим. 【Задоволително обслужване 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Можете също така да поставите това в раздел въпроси и отговори на други купувачи могат да отговорят на вашия въпрос.

- Material: Wooden Material & Polypropylene Runway
- Product Dimensions:
Size S: Diameter
Size M: Diameter
Size L: Diameter
- More Information on pictures:
◆ Package List:
- 1 X Exercise Wheel for Cats:
◆ Features:
- Strong & Stable Wooden Structure:
- Spins Quietly and Smoothly:
- Suitable for Scratching as Well:
- Simple and Easy to Install:
- Replaceable Scratching Pad:
- Easy to Clean:
◆ Note:
- This is exercise equipment for cats, and it takes practice to be proficient in using it, some may take a long practice to become proficient.:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
◆ Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, please feel free to contact us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks! :

Добавки за продукти

Дървена Къщичка за Хамстер за Малък домашен Любимец, Висящи Дървени Люлки, Дъвчене играчка, Убежище за Малки New С отстъпка