JEONSWOD Двойна Коприна Шапчица за Сън, Нощен Копринен калъф за Сън, за Жени с Еластична Лента за Грижа за Дълга коса (Цвят: B Размер: One size)

JEONSWOD Двойна Коприна Шапчица за Сън, Нощен Копринен калъф за Сън, за Жени с Еластична Лента за Грижа за Дълга коса

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

КопринаМатериал : Коприна.Мека кърпа предпазва чувствителната кожа на главата на вашите деца топли и не изпотяване, чрез поддържане на растежа на косата. идеален за всички видове дейности, като например : къща, семеен празник, фотография, ежедневни облекла и т., Тези на шапката може да се пере само внимателно на ръка, те не са подходящи за машинно пране или силен скрабирования.Материал : Коприна.Много удобна, еластична тъкан, мека на пипане.Това е добра идея за подарък на себе си или на приятел.Широко приложение : размер подходящ за повечето хора, може да служи като украшение за коса, ежедневно носене и шапочкой за сън, за защита на къдрава коса.Пакетът включва : 1 * Шапка за сън Забележки : 1. Продайте само основните си продукти, а не от други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Предпазва косата от падане и чупливост.

Добавки за продукти

LEEYUKA 80ШТ Разнообразни 12 3RL 5RL 7RL 9RL 7RS 9RS 7M1 9M1 0,35 мм New С отстъпка
LEEYUKA 80ШТ Разнообразни 12 3RL 5RL 7RL 9RL 7RS 9RS 7M1 9M1 0,35 мм

Смесени ОПАКОВКИ В пакет 80 касети 1203 RL 1205 RL 1207 RL 1209 RL 1207 RS 1209 RS 1207 M1 1209 M1 по 10 бр, в различни конфигурации от

BGN 24.53
Сатен Шапката на Коприната Шапка за Сън, Двупластова Сатен Шапка за физически и Къдрава коса New
Сатен Шапката на Коприната Шапка за Сън, Двупластова Сатен Шапка за физически и Къдрава коса

Нощен шапката голям размер може да покрие повечето коса : дълга коса, къса коса, къдрава коса, опашка, пра

BGN 9.19
Възглавница с Декоративен Акцент LiLiPi Moon Gold New
Възглавница с Декоративен Акцент LiLiPi Moon Gold

Украсете къщата на тази декоративна възглавница с акцентПерфектно изработени опитни майстори, с нанес�

BGN 20.41
Медицински Шапки за Жени с Бутоните за дълга Коса, Регулируема Работна Шапчица от 6 Части, Куче Corgi New