тръба Игли за татуировки 100шт, 5R Пластмасови Накрайници За татуировки Накрайници за Еднократна употреба за Татуиране, Накрайници За Игли за Татуировки Накрайници ?

тръба Игли за татуировки 100шт, 5R Пластмасови Накрайници За татуировки Накрайници за Еднократна употреба за Татуиране, Накрайници

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

[3 тип на избор] : В комплекта накрайници за татуировочных игли са включени 3 допълнителни размера по ваш избор : 1 R, 3 R, 5 R; подходящ за кръг игла за микроблейдинга [Функция] : Това капачка за игла за татуировки може да създаде вакуум ефект, подобен контрол на въздушния поток за равномерно разпределение на пигмент и по-добър резултат, тъй като вътре капсула достатъчно въздух. [Еднократна] : В нашата опаковки за еднократна употреба, 100 бр. тюбиков с топчета за татуировки, всеки съвет за татуировки е предназначен само за еднократна употреба; еднократна дизайн и прозрачен цвят, удобни за използване по време на сложна работа с татуировка. [Високо качество] : Нашите тръби за татуировочных игли, изработени от висококачествена пластмаса, а от висок клас твърда пластмаса предпазва от огъване, което е безопасно и безвредно за кожата. [Приложение] : Корона игла за татуировки стабилна, поглъщане мастило голям, а обемът за съхранение на мастило висока; тя е съвместима с всички-често игли за татуировки и татуировка-машини и предназначени само за еднократна употреба, което прави игла за татуировки по-здрава и чиста.Описание : Това капачка за игла за татуировки може да създаде вакуум ефект, подобен контрол на въздушния поток за равномерно количество пигмент и по-добър резултат, тъй като вътре капсула достатъчно въздух.Твърде много въздух може да е пигмент е твърде силно или да доведе до разбрызгиванию, тогава върху кожата попадне само малко количество пигмент, който може да доведе до загуба на пигмент и не даде добрия ефект на грим.Еднократна дизайн и прозрачен цвят, удобни за използване по време на сложни татуировочных работи.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : прозрачен Вариант : 1 R, 3 R, 5 R е Подходящ за : Кръгла игла за микроблейдинга Капацитет : 0,35 мл Дължина : 2,35 см / 0,93 инча Тегло : прибл. 19 г Количество : 1 х чанта от 100 бр. капсули за игли за татуировки Вид : Аксесоари за татуировки Функция : Инструмент за татуировки на Помещение включва : 1 х чанта от 100 бр.

Добавки за продукти

Canethy 40шт компактдискове 3RS 5RS 7RS 9RS и 8ШТ Практическа кожата и 15ШТ Трансферной хартия New
Canethy 40шт компактдискове 3RS 5RS 7RS 9RS и 8ШТ Практическа кожата и 15ШТ Трансферной хартия

✔️ Ще ЗАДОВОЛИ всички ВАШИ нужди опаковката съдържа 8 парчета за практикуване на размера на 8x6 см и 15 ли

BGN 1.67
Starbrite Colors Мастило за татуировки, С Черен Контур 8 грама Стерилизирани Оригинални Автентични САЩ New
Starbrite Colors Мастило за татуировки, С Черен Контур 8 грама Стерилизирани Оригинални Автентични САЩ

ПРОФЕСИОНАЛНИ МАСТИЛА за ТАТУИРОВКИ – Произведени опитни производители на мастила с над 30годишен опит

BGN 12.46
Ръкавици за Микродермабразио млад човек с Повече Козметична ръкавица Reomoval New
Ръкавици за Микродермабразио млад човек с Повече Козметична ръкавица Reomoval

Ексфолира и придава на кожата помладежки видДълбоко почиства порите и замърсяване.Придава на кожата ес

BGN 2.33
Декоративна възглавница LiLiPi Гонче - Marcie С акцент New
Декоративна възглавница LiLiPi Гонче - Marcie С акцент

Украсете къщата на тази декоративна възглавница с акцентПерфектно изработени опитни майстори, с нанес�

BGN 3.33
LAJA Внос 'Топката захват За Пиърсинг на Тялото Хирургически Инструменти Бижута New
LAJA Внос 'Топката захват За Пиърсинг на Тялото Хирургически Инструменти Бижута

Топката захват за пиърсинг на Тялото Хирургически Бижута, инструментиТези Клещи се Използват За отваря

BGN 1.33