AKOAK 200 БР Еднократни Пластмасови Чаши за мастило за татуировки за Съхраняване на Бои за татуировки или Мастило, за да проверите за татуировки (син)

AKOAK 200 БР Еднократни Пластмасови Чаши за мастило за татуировки за Съхраняване на Бои за татуировки или Мастило, за да проверите

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

Изработен е от пластмаса, водоустойчив, за многократна употреба и здравРазмер (приблизително) : вътрешен диаметър 8 мм и височина 9 мм; Обем : 200 бр. е Идеално за съхранение на пигмент или мастило за татуировки.Широкото дъно на чаша е проектирана така, че да стоят сами и предотвратяване на преобръщане на мастило за татуировки.Практичен и удобен, лесно се почистват и се съхраняват.Идеален избор за tattoo студия.Характеристики : - Изработен от пластмаса, водоустойчив, за многократна употреба и здрав. Размер (приблизително) : вътрешен диаметър 8 мм и височина 9 мм; Обем : 200 бр. - Идеално място за прилагане на татуировки боя или мастило. - Широко дъното на чаша е проектирана така, че да стоят сами и предотвратяване на преобръщане на мастило за татуировки. - Практичен и удобен, лесно се почистват и се съхраняват. - Еднократни консумативи за татуировки, производство на материали за защита на околната среда, в съответствие с размера на фигурата, доколкото е възможно, да се намали загубата на цветове, идеална за професионални художници-татуировщиков.Описание : Материал : пластмаса Размери (прибл.) : Вътрешен диаметър 8 мм и Височина 9 мм Цвят : жълт/син Количество : 200 бр Забележка : 1> Понякога стоки изглеждат повече или по-малко на снимките, моля обърнете се към нашия самия описанието. 2> Моля, се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Пакетът включва : 200 x капачки за Еднократна употреба мастило за татуировки.

Добавки за продукти

Дезодорант-антиперспиранти Dove Advanced Грижи за жени, Original Clean, за 48-часова защита и мека и комфортна New
Четка за тяло от влакна Kanegoat - Четка за душ с мека четка с дървена дръжка Hinoki - Произведено в Япония New
За подстригване, за Маникюр Murrays Tq За нокти New
За подстригване, за Маникюр Murrays Tq За нокти

За потрудна рязане на ноктите на краката си с тези клещи са произведени с прецизност, която предоставя п

BGN 19.52
Смес от английска сол Индиго Wild Zum Вана с ливан и Миррой, 12 мл New
Смес от английска сол Индиго Wild Zum Вана с ливан и Миррой, 12 мл

Смес от кристали, естествена морска сол с масло от шеа и английската солИзработен от морска сол, английс

BGN 11.27