GALPADA 2 Двойки от Потните Тампони за Подмишниците, Невидима Потовая Уплътнение за Подмишниците, Блокиране на дезодоранти против изпотяване да се потя, Абсорбиращи П?

GALPADA 2 Двойки от Потните Тампони за Подмишниците, Невидима Потовая Уплътнение за Подмишниците, Блокиране

-162 %

BGN 2.67

New

Продуктът е наличен

Дръж си кърпа прясна и суха миризма и потподложки за пот за жени.Това може да ви помогне да се намали времето за почистване на тъкани. подложки за пот за жени.Безопасно за всички типове кожа, абсорбира потта, предпазва от появата на миризма. подложки за пот за жени.Нашите абсорбиращи подложки от пот може да поеме и решаване на вашите неудобство и проблеми. подложки от пот за жени.Останете за по-студените и сухи и защитете от пот под мишниците.подложки за пот за жени.Дръж си кърпа прясна и суха миризма и пот.подложки за пот за жени.Това може да ви помогне да се намали времето за почистване на тъкани. подложки за пот за жени.Безопасно за всички типове кожа, абсорбира потта, предпазва от появата на миризма. подложки за пот за жени.Нашите абсорбиращи подложки от пот може да поеме и решаване на вашите неудобство и проблеми. подложки от пот за жени.Останете за по-студените и сухи и защитете от пот под мишниците.подложки за пот за жени.Характеристики - Цвят : както е показано. /- Материал : памук /- Размер : около 38,00 X11,00 X1,00 см/ Защита от пот, въздушна възглавница за защита от пот, памучни тампони-антиперспиранти, памучен възглавница за защита от пот, памучни дискове Предпоставка включва 2 двойки уплътнения за защита от изпотяване на подмишниците.

Добавки за продукти

Набор от LEEYUKA с 30ШТ Хартия за практиката на прилагане на татуировки и прехвърляне на татуировки с 20PCS Трафаретом New С отстъпка
Вана за къпане със зелен чай Dr Teal's Абсорбира 1,27 унция, опаковки от 3 New
Вана за къпане със зелен чай Dr Teal's Абсорбира 1,27 унция, опаковки от 3

Успокояваща и омекотяване смес от чиста английска сол, зелен чай, овес и растителни съставкиНапълнете в

BGN 43.20