DOITOOL, 9 бр., Кафе, Гъба За Къпане, Кърпа с Мъртвите Колан, Розово, Ръкавици с Каишка, Потъмняване на Шайбата За Баня, Дамски Синя, Масажна Отшелушивающая Влакнести Четк?

DOITOOL, 9 бр., Кафе, Гъба За Къпане, Кърпа с Мъртвите Колан, Розово, Ръкавици с Каишка, Потъмняване на Шайбата За Баня,

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

Порести прът за МИЕНЕ на кожата - малък размер, преносим, подходящ за домашна употреба и пътуванеПОДЛОЖКА ЗА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ-чистач с няколко бани, изработени от материали, предназначени за използване по време на вземане на душ.ЕКСФОЛИРАЩ СКРУБЕР ЗА ТЯЛО - Дълги въжета да му позволи да получи до части на тялото, така че той ще ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ.СТЪРГАЛКА, за гърба - Произведен от материал, предназначени за няколко бани, и е предназначен за използване по време на вземане на душ. ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ КЪРПА ЗА ТЯЛО - Пълно покритие на цялото тяло : В сравнение с традиционната четка за тяло в банята, нашият стъргало за гърба и ексфолиращи уплътнение от люфы осигуряват лесен достъп до целия организъм и предпазва кожата от увреждане.Можете да използвате вашия скрубер за почистване на гърба, ръчни подложки от гъба са идеални за почистване на врата, раменете и краката.Пратката включва 9 х хавлиени кърпи Характеристики - Лек и преносим, подходящ за дома, за пътуване, командировка и други цели Отшелушивающее кърпи за баня. - Почистете тялото, активирайте ексфолиране, сбалансируйте масло, масаж на кожата, премахване на стрес, отпуснете мускулите си, гъба за миене на кожата, циркулацията на кръвта. - Цвят : Розов, светло синьо, Тъмно кафе Скрубер за почистване на гърба. - Може да почистите порите и боклук, излишната секреция на себум, ороговевшее тялото и т., за да ви представя на нов опит за къпане отлепване с кърпа за тяло. - Конструкция с вытягивающими обръча, позволява спестяване на повече труд и втрийте ванночку директно в четка за беля на гърба. - материал, лек , деликатен и мощен почистващ и Ексфолиращ Скрубер за тялото. - Размер : около 57,00 X9,00 X1,00 см / 22,40 X3,54 X0,39 инча каишка за почистване на гърба. - Материал : Лента за душата, от растителни влакна.Описание на продукта Обратно на скрубер Е скрубер за душа в банята. Отшелушивающее кърпа за тяло Можете да се насладите на вана и да се отпуснете с помощта на чистач за душа в банята.

Добавки за продукти

Secret Sld Inv Сбр Frsh Размер на 2.6 z Secret Твърди Невидим Душ Свеж 2.6 грама New
Secret Sld Inv Сбр Frsh Размер на 2.6 z Secret Твърди Невидим Душ Свеж 2.6 грама

Нашата оригинална, изстрадана формула за защита срещу миризма и влагаPHбалансиран, за да работят с естес

BGN 40.92
Минерални бани със сол от Мъртво море (успокояващи, за раздразнена кожа) 2 опаковки (4,4 кг) New
Минерални бани със сол от Мъртво море (успокояващи, за раздразнена кожа) 2 опаковки (4,4 кг)

100% автентични и напълно натурален Подходящ за употреба при малки деца и чувствителна кожа.ЧИСТАТА СОЛ О

BGN 1.00
Малка Начесанная Шапчица с мини-пеперуда и Ластик за коса с Бантиком One Size New
Малка Начесанная Шапчица с мини-пеперуда и Ластик за коса с Бантиком One Size

100% ПолиестерЗакопчалката на дантела.Материал : Шапка с начесом е изработена от полиэстеровой материя, к

BGN 5.59
Шапки с Регулируем Начесом във формата на пеперуда, Шапки, Работно Шапка с Лък, Ластикът за коса New
Коледен Елен Снежните Регулируеми Начесанные Шапки Шапки Работна Шапка с Лък Ластикът За Коса New