Магически портал за Кучета, Порта за вход на Домашни любимци, врати от Кучешки мрежи, с Врата от Защитна мрежа за кучета, врати за дома си Отвън, вратата за стълбите, ?

Магически портал за Кучета, Порта за вход на Домашни любимци, врати от Кучешки мрежи, с Врата от Защитна мрежа

BGN 5.07

New

Продуктът е наличен

Продукта е актуализиранспецификация на опаковката старата. не се актуализира заедно с продукта.И така, новият продукт разполага с един прът. просто трябва да сложите прът в долната част на вратата, но в стария продукт е два пръта, поставете два пръта, на ляво и дясно размер врата.Комплект : Шест куки и един прът.Прикрепете пръчка към торцу врата, а не настрани. [Мрежести врати за домашни любимци] : Мрежести врати за домашни любимци служат изолирующими порта, за да поддържате вашите домашни любимци, на това място, където вие искате те да останат, но с някои кучета това работи, с някои кучета не работи, трябва да обучи кучето си остане.Gate на ниски цени.Ако имате командни куки и да не ви харесва куки, включени в комплекта за доставка.Така ще бъде по-добре. [Високо качество] : Промяна на портата, по-дебел, отколкото преди.Мрежести врати за кучета, изработени от здрав, частично прозрачни вкара тъкан, сотканной за защита от малтретиране от страна на малките домашни любимци, която е предназначена за защита от опасни условия на открито и лапите на домашните любимци. [Лесна за употреба] : няма нужда от инструменти.В комплекта са включени елементи за лесна инсталация - винтове, прислужници, стенни распорные подложки за цокли и ръководства за инсталация. [Лек и преносим] : Той напълно сглобени за непосредствена употреба и идеални за поставяне навсякъде, включително и на къщата, вратата отвори, между стените, на стълбите в спалнята, кухнята, трапезарията или дори на улицата.Също така и лесно да се премахне изцяло или частично, когато някой трябва да мине. [Информация за размера на] Широчина 43 инча * Височина 28 см), подходящи за повечето обикновени семейни врати.Защитен кожух за домашни животни идеален за врата отвори, между стени или стълбищни клетки, отвътре и отвън на помещенията.Моля, измерва се размера на вашата врата преди да поръчате.Пратката включва в себе си. * 1 х актуализирана окото вратичка с шест ленти.

Добавки за продукти

Хрупкави Лакомства За кучета Natural Choice С тази Ябълка New
Хрупкави Лакомства За кучета Natural Choice С тази Ябълка

Хрупкави Лакомства С Тази ЯбълкаС Цельными На Зърна.Предложения, без пшеница.Почиства зъбите, Освежава

BGN 21.72
Aitmexcn Моющийся Подложка за Урина за кученца, 2 бр., Водоустойчива Подложка за тренировка Кученца за New
JW Пет Company Лоша Друга, Тъй като Гумена Играчка За Кучета, Голяма, Цветове Различни New
JW Пет Company Лоша Друга, Тъй като Гумена Играчка За Кучета, Голяма, Цветове Различни

Трайно топката от естествен каучук с мъкаВлива със ванильном екстракта.Лесно се износва и е устойчив на

BGN 1.67
T. A bird Годишният Нашийник за кучета с лък Нашийник за кучета с Лък New
T. A bird Годишният Нашийник за кучета с лък Нашийник за кучета с Лък

Яка : вътре от ултра силна найлон, отвън от памучна тъкан, което го прави много удобен за носене на вашето

BGN 2.00
Каишка Joytale с дължина 15 метра 33 фута 50 метра на 66 метра, Водоустойчив Каишка за Дресура на кучета от PVC за Средни, New С отстъпка