Набор от греди и каишки за кучета. Мека и лесно моющаяся веганская кожа с метална катарама от Розово злато за малки кучета е среден (Розово, захранващи за какашек)

Набор от греди и каишки за кучета. Мека и лесно моющаяся веганская кожа с метална катарама от Розово злато за малки

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОЖА от микрофибър] : Висококачествена кожа от микрофибър предоставя сила на теглене на въжетоЯрък повърхностен блясък, по-красив, непромокаем материал, може да се използва дори при дъжд. [Обтегач от розово злато] : Обтегач цвят розово злато прави целия набор от изделия по-красиви и висококачествени материали от с сплав могат да издържат на по-голямо усилие, за издърпване, че може да гарантира, че продуктът няма да бъде лесно да се повредят. [Двуслойни материал] : отвън - кожа от микрофибър, а вътре - удобна и мека тесьма, която не само прави продукта по-красиви, но и подобрява качеството на продукта.А мека тесьма може да защити кучета врата и на ръката на ползвателя от наранявания. [КРАСИВ стил] : Цвят розово злато има много приятен метален блясък в комбинация с кожа от микрофибър, те идеално се съчетават, независимо от това, под какъв ъгъл на тях да гледат, те са много красиви и са най-добрият избор за красиви кучета. [Гаранция] : стоки могат да бъдат върнати, ако те не отговарят на вашите изисквания.Моля, свържете се с мен, ако имате някакви проблеми с вашия, и аз ще се радвам да помогна. [100% ВРЪЩАНЕ на парите] - Ние предлагаме услуга, 100% връщане на парите за нашия продукт, и, следователно, всяка стотинка ще бъде върната, в случай, че не сте доволни от нашите продукти.-Натиснете Добавяне в количката!. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОЖА от микрофибър] : Висококачествена кожа от микрофибър предоставя сила на теглене на въжето.Ярък повърхностен блясък, по-красив, непромокаем материал, може да се използва дори при дъжд. [Обтегач от розово злато] : Обтегач цвят розово злато прави целия набор от изделия по-красиви и висококачествени материали от с сплав могат да издържат на по-голямо усилие, за издърпване, че може да гарантира, че продуктът няма да бъде лесно да се повредят. [Двуслойни материал] : отвън - кожа от микрофибър, а вътре - удобна и мека тесьма, която не само прави продукта по-красиви, но и подобрява качеството на продукта.

Добавки за продукти

Переноска за домашни любимци One за домашни любимци The Cube, Голяма, Черна (2102-Black-L) New
Переноска за домашни любимци One за домашни любимци The Cube, Голяма, Черна (2102-Black-L)

Здрави метални катарамиГорните дръжки и презрамка.Окото на прозореца с рулонными завеси.Странични джо�

BGN 28.95
Играчки-Пъзели за кучета Petprime Интерактивна Игра-пъзел Играчка за Кучета, Експанзионистична IQ, Обучение Нежен, New С отстъпка
Яка фуксия /Малка/Мир, Любов и спасение New
Яка фуксия /Малка/Мир, Любов и спасение

Всички от нашите малки якички са ръчно изработени и са зашити в съответствие с индустриалните стандарт�

BGN 9.73