Моющийся Охлаждащ Подложка за Кучета за Детска градина, Летен Охлаждащ Подложка за Кучета, Котки, Самоохлаждающаяся Легло За Спане за Кучета, Водоустойчив Моющийс?

Моющийся Охлаждащ Подложка за Кучета за Детска градина, Летен Охлаждащ Подложка за Кучета, Котки, Самоохлаждающаяся Легло

BGN 0.67

New

Продуктът е наличен

Памук 【Дышащее охлаждащо влакна】 Изработен е от специален студен влакна Ice Silk на първия слой, което е меко и винаги е хладен на допир, позволява на домашни любимци да се чувстват много по-хладно, отколкото на обикновен тампон за чекмеджета, остава с 3-5 градуса по-хладна стайна температура, за вашия домашен любимец е удобно. 【Самоохлаждающийся подложка за кучета】 Този охлаждащ мат помага охлаждане на вашите домашни любимци, може би не толкова бързо, колкото други охлаждащи гел подложки, но той постепенно се осигурява естественото усещане за прохлада за вашия домашен любимец, помага на вашия домашен любимец да спя добре.Когато домашен любимец спи в този дышащем килим в една стая с климатик, той ще се чувства много по-хладна, отколкото на обикновен одеяле или мат. 【Супер впитывающая способност и защита от течове】 Вътрешно памучно влакно задържа повече течности, четири утолщенных слой предотвратява изтичането на урината и по-бързо да изсъхне, запазват кученца и пода са чисти. 【Нескользящие, предпазват вашите мебели】 Специална долна част на PVC-епоксидна смола осигурява стабилност на тампони за урина, не се движи и не гофрируется, предпазва вашите мебели от това, за да я нагризани домашни животни. 【Машинно пране 】 Машинно пране и сушене.За многократна употреба на тампони по-лесно се перат на всеки няколко дни, отколкото постоянно да избършете пода и пряк ред. 【Дышащее охлаждащо влакна】 Изработен е от специален студен влакна Ice Silk на първия слой, което е меко и винаги е хладен на допир, позволява на домашни любимци да се чувстват много по-хладно, отколкото на обикновен тампон за чекмеджета, остава с 3-5 градуса по-хладна стайна температура, за вашия домашен любимец е удобно. 【Самоохлаждающийся подложка за кучета】 Този охлаждащ мат помага охлаждане на вашите домашни любимци, може би не толкова бързо, колкото други охлаждащи гел подложки, но той постепенно се осигурява естественото усещане за прохлада за вашия домашен любимец, помага на вашия домашен любимец да спя добре.

Добавки за продукти

Нашийник С Катарама на Колан Олаф Garden Сцена с Ширина от 15 до 26 инча 1,0 инч New
Нашийник С Катарама на Колан Олаф Garden Сцена с Ширина от 15 до 26 инча 1,0 инч

Подходящи за размер на врата 1832 инча и е с ширина 1Обтегач представлява миниатюрна истинска ключалката �

BGN 1.67
Этичная Плюшен Говорещ Прасе-Играчка за Кучета, 5-1/ 2 Инча New
Этичная Плюшен Говорещ Прасе-Играчка за Кучета, 5-1/ 2 Инча

Изработен от меко плюшено материал, който е идеален за прижимания към себе сиНа вашия домашен любимец щ�

BGN 5.33
Играчка за кучета ALL FOR PAWS Dig it Tree-Friend Багдер, 1 кг New
Играчка за кучета ALL FOR PAWS Dig it Tree-Friend Багдер, 1 кг

Лесен начин да забавлявате кучето сиИновативна, уникална и креативна играчка за кучета.Насърчава игрив

BGN 9.55
Пластмасова яка с цип клипсой - Wonder Woman Strength & Power - Ширина 1.5 инча - Подходяща за врата 13-18 инча New
Пластмасова яка с цип клипсой - Wonder Woman Strength & Power - Ширина 1.5 инча - Подходяща за врата 13-18 инча

Пластмасова яка с цип клипсой Wonder Woman Strength & Power Ширина 15 инча Подходяща за врата 1318 инча Малък.Пластмас

BGN 18.37
Пиратски костюм Bootique за котки, X-Small New
Пиратски костюм Bootique за котки, X-Small

Костюм на пират за котки от BootiqueКостюм на илюзията завораживающе страховито.Костюм на Безстрашен котка

BGN 11.39