Мини Машинка за подстригване Furbolini, Тример за кучешки Лапи, Безжичен малък Тример за косми на домашни любимци, Безшумен за прически на кучета, Електрически машинки ?

Мини Машинка за подстригване Furbolini, Тример за кучешки Лапи, Безжичен малък Тример за косми на домашни любимци,

BGN 18.59

New

Продуктът е наличен

【Никога повече няма да нарежете кожата на ВАШИЯ домашен любимец】 - Дизайн на мини-безопасно острието предпазва от нещастни случаи, тъй като те никога не влиза в контакт с кожатаСега можете да използвате малки интервали за почистване между лапите си.ушите и задницата, като професионалист!. 【Безопасна и ефективна мини машина за подстригване на коса】- В този триммере за прически кучешки лапи се използва разширено безопасно острие, което да осигури една по-сигурна и комфортна грижа за косата.Подходящ за котки и малки домашни любимци или малки кучета, професионално подходящ за косене зърно, козината по краката, лицето, ушите и т. Не са подходящи за големи кучета или за косене на цялото тяло. 【СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ】 - Пропуснете туризъм на фризьор и спестете стотици долари на година, когато ще можете да лесно да правят професионална мини прическа във всички тези чувствителни зони, в уюта на собствения си дом. 【СВЕРХНИЗКИЙ НИВО на ШУМ и ВИБРАЦИИ】 - Много домашни животни изпитват стрес от звук и вибрации подстригване, за подстригване на коса.В нашата електрическа пишеща машина за подстригване на коса се използва отличен мотор с технологията на whisper-quiet, която произвежда много ниска вибрация, за да успокои домашни любимци и да помогне за по-бързо и по-лесно се режат вълна. 【Лесна употреба】-Безжична конструкция с USB батерията осигурява повече от 60 минути автономна работа.Премахва неудобните кабели, пречещи на точна резитба.Позволява достатъчно време да се грижи за всичките си домашни любимци. 【Акумулаторна и преносима】- Безжична машина за рязане на кучешки лапи е акумулаторна и има светлинен индикатор.Дизайн на зареждане / свързване ви позволява лесно да го използват без храна.Лек и ергономичен дизайн на корпуса и улеснява управлението им в дясната или лявата ръка. 【Се поберат В РЪКАТА ви】 - Малка нескользящая дръжка с ергономичен дизайн ви позволява лесно маневриране машинка за подстригване около всички тези чувствителни места.

Добавки за продукти

Azwraith Двойни Купички за кучета и котки, Определени Мисок за вода и фураж за домашни животни с Автоматичен Дозатор New С отстъпка
Ornaous Сладък Костюм на Пират за кучета и Котки, Рокля за Cosplay за Домашни Любимци на Хелоуин и Коледа, New
Развъдник Голям тип за кучета, Съвместим с Универсален за всички сезони New
Развъдник Голям тип за кучета, Съвместим с Универсален за всички сезони

B : Жълт малко пиле + Одеало + каре, C : Сива луна + Одеало + кареA : Сив в скандинавски стил + Одеало + Попона, Пр

BGN 35.20
Mirage Pet Products Хилъри в Банданах с Трафаретным принтом 16 за изборите, Сива, Голяма New
Mirage Pet Products Хилъри в Банданах с Трафаретным принтом 16 за изборите, Сива, Голяма

Пол : унисексДобро качество и практичност.Произведено в Съединените Щати.Размер на опаковката : 1 Нашите

BGN 1.67
JustSukItUp.com Впитывающий подложка за домашни любимци с мрежа - 32x48 инча - Други New
JustSukItUp.com Впитывающий подложка за домашни любимци с мрежа - 32x48 инча - Други

Осигурете максимален комфорт на вашия домашен любимец с помощта на този плюшено подложкаИма мек външен

BGN 26.65
Тениска Mirage Pet Products С кристали във формата на Короната, Средна, Изумрудено-Зелен New
Тениска Mirage Pet Products С кристали във формата на Короната, Средна, Изумрудено-Зелен

Разработен за максимален комфортНаправено така, че да се промъкнат през главата на кучето смес от полип

BGN 8.66