Играчки за котки в затворени помещения, Интерактивна играчка за котки с пружинкой от пера, Играчка-Опаковка Лакомство за котки, Играчка-Опаковка Топки за котешки х?

Играчки за котки в затворени помещения, Интерактивна играчка за котки с пружинкой от пера, Играчка-Опаковка

BGN 9.06

New

Продуктът е наличен

?【Интерактивна играчка-ясла морков ♥】 Тази играчка е предназначена за котенцаИзползвайте храната като мотивация, за да привличат своите космати приятели използвате вашата интелигентност и ловни умения, верни на своята природа, и когато те успяват, да ги възнагради.забележка : Закрепляйте нещастници, само върху гладки повърхности!. ?【Здравословно хранене】 Ако домашен любимец яде твърде бързо, това може да причини разстройство на стомаха, затлъстяване и други проблеми.Вие можете да поставите в любимата си топка хранене на вашия домашен любимец или лиофилизирани екстри, и котката трябва да си взаимодействат с играчка за котки, ако тя иска да има вкусна храна, което ще забави скоростта на ядене, ще допринесе за здравословното хранене и ще ви е забавно. ?【Безопасен материал】 ABS + PP + силикон + метал.Цялата играчка за котки, направена от висококачествени материали, нетоксична и безвкусна, което позволява на вашия домашен любимец да играят безопасно!Дъното на подпора с помощта на голяма издънка, и то ще бъде много стабилно при използване върху гладки повърхности като плочки и стъкло. ?【Специален ? дизайн】 Играчка за хранене на котки извършва в хубава форма моркова, с пера на върха и камбана вътре в топката, по-добре да се привлече вниманието на котката, стимулира нейния характер, се позволи на котката да обичат спорта и да стоят далеч от самотата.В комплекта са включени : играчка-моркови * 1 перо * 2. ?【Лесна употреба】 Просто развийте капака, добавете екстри, храна и капакът на място, за да закачите.След употреба отново развийте капака, за да избършете вътрешната повърхност чиста.Осигуряване на 100% удовлетвореност на нашите клиенти е и наш основен приоритет.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да помогнем!. ?【Интерактивна играчка-ясла морков ♥】 Тази играчка е предназначена за котенца.Използвайте храната като мотивация, за да привличат своите космати приятели използвате вашата интелигентност и ловни умения, верни на своята природа, и когато те успяват, да ги възнагради.забележка : Закрепляйте нещастници, само върху гладки повърхности!. ?【Здравословно хранене】 Ако домашен любимец яде твърде бързо, това може да причини разстройство на стомаха, затлъстяване и други проблеми.Вие можете да поставите в любимата си топка хранене на вашия домашен любимец или лиофилизирани екстри, и котката трябва да си взаимодействат с играчка за котки, ако тя иска да има вкусна храна, което ще забави скоростта на ядене, ще допринесе за здравословното хранене и ще ви е забавно.

Добавки за продукти

Възглавница за легла за домашни любимци с Подвижен Калъф New
Възглавница за легла за домашни любимци с Подвижен Калъф

възглавница с дебелина 3,5 инчаСвалящ се капак за лесно почистване.Тази възглавница за кучета може да ос�

BGN 1.00
Обръщане на Хамак ComSaf за котки, Дишаща Хамак-Клетка за домашни любимци, с Регулируеми Каишки и Метални New С отстъпка
Хамак за домашни любимци Подводна Котка Двойно Легло с Регулируеми Каишки и Метални Куки 16,9 x 13 New
Хамак за домашни любимци Подводна Котка Двойно Легло с Регулируеми Каишки и Метални Куки 16,9 x 13

Котешка легло, изработен от мека и дишаща платноИдеално място за игри и отдих на вашата котка по всяко в�

BGN 7.49
Носилката за саксията Kaytee 16 унции New
Носилката за саксията Kaytee 16 унции

Безопасен и гигиеничный, този пълнител е специално проектиран, гипоаллергенен и не съдържа прахНапълно

BGN 1.60
Лекарство за безпокойство за Котки New
Лекарство за безпокойство за Котки

Помага при мяу, плаче, прятании под мебели, експулсиране слюней, съеживании, тръпката или убеганииУил по

BGN 48.78
Нашийник за котки BoomBone на Хелоуин, Комплект от 3 греди за коте с Камбана New
Нашийник за котки BoomBone на Хелоуин, Комплект от 3 греди за коте с Камбана

В комплект излизат 3 котки якатаВрата се регулира от 7 "до 11", широчина 3 / 8", подходящ за коте, малки и голем

BGN 3.33
Успокояващ спрей Vet Classics Safety Zone за кучета, страдащи от безпокойство – Билков успокояващ спрей от New