POPETPOP Килим Котешки Стъргало Играчки за котки Картонена Котешки Стъргало Подложка За Котки Когтеточек Подложка За Пода Подложка За Котки Когтеточек Подложка За Ко?

POPETPOP Килим Котешки Стъргало Играчки за котки Картонена Котешки Стъргало Подложка За Котки Когтеточек Подложка За Пода Подложка

BGN 3.33

New

Продуктът е наличен

ПОДЛОЖКА ОТ КОТЕШКИ ДРАСКОТИНИ - Не позволявайте на котката повредени ценна мебелиИнтерактивна ИГРАЧКА за КОТКИ -Подложка за царапания котки От естествен Сезал, Предпазна подложка за котки, Игрална подложка за домашни любимци, Играчки за котки, Полиране на Нокти, Защита на килими, мека мебел.Подложка ЗА КОТЕШКИ НОКТИ-Мат котешки Нокът от естествен Сезал, подложка за котешки Нокти, дъска за драскотини, Домашна играчка за котки, мебели.ЗАЩИТНИ ИГРИ МАТ-когтеточка - също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които имат котка.ПОДЛОЖКА ЗА ДРАСКОТИНА - В нашите възглавници, има свирки, това е котка възглавници и играчки, котки ще се зарадват на нашите възглавници.Пратката включва 1 х когтеточка за котки Особености -Подходящи за различни стилове на къщата, което прави когтеточку за котки част от дома подложка за котки. -Материал : стоки за домашни любимци от сизал -Размер на парапета : около 122x40x0,5 см/48,03x15,75x0 Домашна когтеточка за котки от сезал. - Изработени от сезал, здрав и практичен за продължителна употреба, дъска за скребания домашни любимци. -Цвят : както е показано на интерактивна играчка за котки - Не позволявайте на котката повредени ценна мебельную дъска за когтеточки за котки. -Размер на нокти : около 50x40x0,5 см / 19,60x15,75x0 картон за когтеточки за котки. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които имат когтеточка за котки. - По-удобна дъска за котешки драскотини, която вашата котка щастлив подложка за котешки нокти.Информация за стоки, Дъска за драскане за котки Е здрава дъска за драскане за котки, изработени от трайни материали, от сезал, за да се котки могат с удоволствие да точат нокти и не унищожават мебели.Подложка за котешки драскотини Ако любимата си котка прекалено дълги нокти, тя се страхува да надраскат другите и поранить кошачью лапа, тогава този продукт - вашият най-добър избор.

Добавки за продукти

Малки подаръци, Пластмасова Чаша 20 грама - Котка New
Малки подаръци, Пластмасова Чаша 20 грама - Котка

Спецификата на породата Напитки остават на студено в продължение на 3 часа.Могат да се мият в съдомиялна

BGN 0.67
Нашийник за котки в Деня на благодарността с камбана, Комплект от 3 безопасни греди за кученца New
Нашийник за котки в Деня на благодарността с камбана, Комплект от 3 безопасни греди за кученца

Комплект от 3те, регулируем от 7 "до 11", подходящ за коте, големи котки и малки кучета, момче или момичеИзра

BGN 6.50
Легло за домашни любимци Отрече Designs Bird Ave, Chicago Blue, 28 на 18 инча New
Легло за домашни любимци Отрече Designs Bird Ave, Chicago Blue, 28 на 18 инча

Мек вълнен плат отгоре от 100% полиестер с принтом водоустойчив спускане от 100% памук, тъмносив цвят.Поста�

BGN 23.49