Baoblaze Подложка За Котешки Драскотини Сизалевый Подложка За Драскотини Противоскользящий Мат Котешка Драскотина Легло за Котки Опесъчаване Защитно Мебели, Стил По?

Baoblaze Подложка За Котешки Драскотини Сизалевый Подложка За Драскотини Противоскользящий Мат Котешка Драскотина Легло

BGN 28.56

New

Продуктът е наличен

Pet-сизал е екологично чистТой не е бил третиран с никакви агресивни масла , или на други вещества, които могат да навредят на вашата котка.Хубава дъска за скребания под формата на рибки, на които котките могат да играят, освобождаване на въздух, да точат нокти, да си почине.Изработен от устойчив сезал, трайни, за да се противопоставят на най-остър дълъг когтям.Сизалевая уплътнение, по-привлекателна и трайни, а сизалевая въже здраво навиват около постоянния и да я лесно отвалить, което може да доведе до появата на драскотини.Поставете го там, където котката обича царапаться, за да защити своя диван, килим и мебели от повреда.Описание : - Pet-сизал е екологично чист.Той не е бил третиран с никакви агресивни масла , или на други вещества, които могат да навредят на вашата котка. - Когтеточка под формата на сладка рибка за котки, за да играят, да пускам въздух, шлифован нокти, да си почива - Изработени от здрав сизал, която е здрава за дълго да се противопоставят на най-критичния когтям - Сизалевая тампон по-привлекателна и трайни, а сизалевая въже здраво навиват около постоянния и да я лесно отвалить, че може да отговори на нуждите на царапании. - Сложи го там, където котката обича царапаться, за да защити своя диван, килим и мебели от повреда.Спецификация : - Материал : sisal Таблица на размерите : Размер : 41x33x61 см/16.02 инча Опаковката включва : 1 бр. Изтривалка Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

- Material: &;sisal
Size Chart:
Size: 41x33x61cm/16.14x12.99x24.02inch
Package Includes:
1 Piece&;er Mat:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Добавки за продукти

Fenteer 100 Броя за Еднократна употреба Плаки За грижа За Коте New
Fenteer 100 Броя за Еднократна употреба Плаки За грижа За Коте

Кърпички за да се грижи за кучета и котки, ефективен начин за почистване на вашите любимци и поддържане �

BGN 1.00
Акрилни Чаши E&S Pets AC-20 New
Акрилни Чаши E&S Pets AC-20

Двойна изолация на стениМогат да се мият в съдомиялна машина.Екочаша за студени напитки, предназначени

BGN 19.68
GleePet GP78680621 Котешка Елха с Прашка, 68 См, Бежов New
GleePet GP78680621 Котешка Елха с Прашка, 68 См, Бежов

Изисква сглобяване : Цялото оборудване и инструкции са приложениТъкани могат да бъдат лесно серийни по�

BGN 0.33