SISWIM Котешка Вила Котешка Клетка за Домашно Котешки Пълнител Двуетажна Котешка Вила Котешки Къща Закрит Котешки Къща Закрит Котешки Шкаф Дървен Котешки Къща Котеш?

SISWIM Котешка Вила Котешка Клетка за Домашно Котешки Пълнител Двуетажна Котешка Вила Котешки Къща Закрит Котешки Къща

BGN 17.50

New

Продуктът е наличен

Можете свободно да събира кошарката за котки, тази клетка за котки със собствените си ръце, може лесно да се събере в различни форми, като се използват няколко начина на изработката, можете да създадете правилно клетка за котки в съответствие с различните сцени и размери в собствения си дом и да осигури на вашия домашен любимец гъвкаво пространствоВисока светопропускаемость, ясна визия, устойчивост на удар и висока степен на сигурност.Дебела структура, висока носеща способност, процесът на оцветяване, липсата на специфична миризма.Продуктът преминали прецизни тестове и не се деформират и не се огъват след стои определено тегло или да го поставите в рамките на определен период от време.Предназначен за преносим и складного употреба, когато не се използва, за лесно съхранение и преносимост.Няколко врати могат да бъдат отворени за по-лесно влизане и излизане на домашни любимци, което улеснява собствениците на процеса на хранене и почистване.Name : Луксозни луксозна вила за котки и котките домикразмер : 90*60*120 смПодходит за : котки под 10 години, в това число : вила за котки + странична врата + когтеточка за котки (с изключение на други елементи, като например кутия за котешки тоалетни на снимката) съвет : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, ще има много продукти за вашата помощ.

Добавки за продукти

Фонтан за вода за котки, 84 грама / 2,5 Л, Вътрешен Фонтан за домашни любимци, котки, с 3 Филтри New
Фонтан за вода за котки, 84 грама / 2,5 Л, Вътрешен Фонтан за домашни любимци, котки, с 3 Филтри

【Голям капацитет и безшумен помпа】 Воден фонтан Suvalise cat с капацитет 84 грама (2,5 литра) вода с голям капац

BGN 14.09
Мека дъвка паста за котки In Clover Sleek Daily за грижа за кожата, коса и кичури козина (10,5 грама) и BioBrilliant New
Мека дъвка паста за котки In Clover Sleek Daily за грижа за кожата, коса и кичури козина (10,5 грама) и BioBrilliant

НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, съдържащи жизнено важни омега—3 мастни киселини, биотин, цинк, кокосово масло и пре�

BGN 22.39