Играчка за коте PATKAW, Играчка за Коте, Играчка за Коте, Сизалевая Въже, Играчка-Закачка за котки, Играчка-Рибка, Когтеточка за котки, Играчка-рибка от сизал, Дъска за д?

Играчка за коте PATKAW, Играчка за Коте, Играчка за Коте, Сизалевая Въже, Играчка-Закачка за котки, Играчка-Рибка, Когтеточка

BGN 2.33

New

Продуктът е наличен

СТЪРГАЛО за котки от сизалевой ВЪЖЕ - Произведен от висококачествен материал от сизалевой канабис, е трайна употребаКАРТОНЕНА СКРЕБНИЦА за котешки КЪЩИЧКИ - Отговаря котешки инстинкт царапания, дава на любимия човек пушистому приятел, за здрави нокти.КЪЩИЧКА за КОТКИ от ВЕЛПАПЕ - удобна когтеточка за отдих и игри, което намалява значително самотата си, когато ви няма у дома.ДЪСКА-СТЪРГАЛКА за КОТЕ - извършва под формата на малка рибка, красиво и практично.КОТЕШКА КОГТЕТОЧКА - лесно да се привлече вниманието на котката и да ви забавляват с часове.Не позволявайте на котката повредени вашите мебели или настилки.Осъществяване списък 3 х дъски за котешки драскотини Характеристики - Цвят : различни цветове Размер : около 12,00 X5,50 X1,00 см / 4,72 X2,16 X0,39 см - Изработен от висококачествени материали от сизалевой канабис, здрав за използване. - Отличен протектор за мебели помага на котката да не надраскате вашите мебели. - Дизайн във формата на малка рибка, красив и практичен. - Лесно да се привлече вниманието на котката и да ви забавляват с часове.Не позволявайте на котката повредени вашите мебели или настилки. - Материал : сезал конопляный - Практичен и е много ценна играчка за коте, това е добър избор за вашата котка.Информация за продукта Лесно да се привлече вниманието на котката и да ви забавляват с часове.Не позволявайте на котката повредени вашите мебели или настилки.Отличен защитник за мебели, който ще помогне на котката да не надраскате вашите мебели.Сизалевый мат дава на котката приемливо място за посрещане на нейните позывов до царапанию.

Добавки за продукти

3dRose Сладък цитирам за домашни любимци с текст мама -Котка - Flags (fl-365617-1) New
3dRose Сладък цитирам за домашни любимци с текст мама -Котка - Flags (fl-365617-1)

Общия размер (в инчове) : 12 x 18; размер на изображението (в инчове) : 10 x 10 Изработен от 100% однослойного полуп

BGN 2.00