DOITOOL 1 Комплект Кутия За Съхранение на Рельсовая Полк Чекмеджето Затваряне на Прибиращи Пързалки плъзгаща Се Пътека За чекмеджета Многофункционални Мебели Бедрат?

DOITOOL 1 Комплект Кутия За Съхранение на Рельсовая Полк Чекмеджето Затваряне на Прибиращи Пързалки плъзгаща

BGN 1.33

New

Продуктът е наличен

ВОДАЧ ПРИПЛЪЗВАНЕ РАФТОВЕ - Притежава висока носеща способност, я не лесно да се повреди или да се съборят, и тя има дълъг срок на службаЧЕКМЕДЖЕТА, ШКАФ - Лесни за инсталиране, точно се издигаха, се движат безшумно, последователно и плавно.ВОДАЧИ ЗА чекмеджета - Със самозалепваща стикер, не изискват и други инструменти, лесни за инсталиране и подмяна на старите.САМОЗАЛЕПВАЩИ се релси ПРИПЛЪЗВАНЕ С достатъчно количество и здрава носеща способност, да ги лесно отвалить и почивка.СТРАНИЧНО ЗАКОПЧАВАНЕ с ПЪЛНА популяризирането на тази залепваща укрепване на долната рейк е необходима детайл чекмедже.Списък на опаковки 2 x направляващи релси 4 x етикети Характеристики - Размер : 26,40 X3,00 X1,00 см / 10,38 X1,18 X0,39 инча Ръководства за закрывающихся кутии. - Материал : Самоклеящийся чекмеджето на БЕДРАТА. - Цвят : Бял употреба чекмедже. - Изработен от висококачествен материал, различен превъзходна здравина и практичност на жлеба на скалата за кабинет. - Подходящ за чекмеджета, шкафове, повдигащи тави, тоалетни масички, чанти за съхранение и други самозалепващи ръководства. - Със самозалепваща стикер, не са необходими други инструменти, лесни за инсталиране и подмяна на стари чекмеджета, шкаф. - Лесен за инсталиране, точно пързалка, тихо, стабилно и плавно номинацията чекмеджета. - Тази залепваща укрепване на долната рейк е необходима детайли за употреба чекмедже.Описание на продукта Разтегателен пързалка Тези изделия са произведени от практически материал за продължителна употреба.водачи за чекмеджета са Подходящи за чекмеджета със собствените си ръце, подмяна на водачи за чекмеджета и ремонт на други кутии.Ръководства за закрывающихся кутии Със здрава носеща способност, трудно отваливаются, лесни и удобни за монтаж, дълготрайни, им е трудно да повреди или прекъсне.

Добавки за продукти

Комплект обков за плъзгащи се врати на обора LQKUMJG дължина 6,6 фута за една дървена врата, плавен и безшумен, лесен за New С отстъпка
Пружина за компресия, 1 1/2 x 0,063 инча, PK5-pkg. от 5 New
Пружина за компресия, 1 1/2 x 0,063 инча, PK5-pkg. от 5

Сжимающая пружина, 1 1 / 2 x 0,063 инча, PK5 Продукт : Пружина компресия; Тип : Прецизна; Материал : Музикално тел �

BGN 0.33
Рафт за кърпи AXOR с куки за халати Обновена 24-инчов Модерна полк от Полиран никел, 42842820 New
Рафт за кърпи AXOR с куки за халати Обновена 24-инчов Модерна полк от Полиран никел, 42842820

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН : немски дизайн и инженерни осигуряват оптимална производителност за всички ваши н

BGN 2.00
Поставка За Тоалетни принадлежности Allied Месинг P-170-FSTP Pipeline Collection Безплатен, Сатинированный Никел New
Поставка За Тоалетни принадлежности Allied Месинг P-170-FSTP Pipeline Collection Безплатен, Сатинированный Никел

Модерен дизайн, с елементи на селски стилЗащитен с помощта на висока якост прахово покритие.Тръба с пра�

BGN 22.67
- Панти за вътрешния кабинет в старинен стил от Nesha New
- Панти за вътрешния кабинет в старинен стил от Nesha

Масивна месинг или ръжда При отваряне на 2 "x 1.5" показва перлено бял дизайн.Интериор във викториански сти

BGN 29.27