OUYOXI Детска Защитна Мрежа Стълбищни Парапети Защитна Мрежа за детска площадка Вътрешни Довършителни работи на Къща На дърво Люлка Ограда Мрежа За Растенията Альпи?

OUYOXI Детска Защитна Мрежа Стълбищни Парапети Защитна Мрежа за детска площадка Вътрешни Довършителни работи на Къща На дърво

BGN 3.00

New

Продуктът е наличен

★ ДЕТСКА МРЕЖА за катерене : ръчна работа, традиционен занаят, поддържа индивидуален диаметърът на въжета и размер на окото на всеки друг размерАко имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас по електронната поща. ★ Спецификация : Защитна мрежа е с диаметър от 16 мм и размер на окото 15 вж. Край на окото се усилват, усилие равномерно, теглителна сила, силно, защита от слънцето, атмосферните влияния на дъжд. ★ ЦЕЛ : Защита на децата от падане, използването на слънцезащитен козирка на тавана, използването на перегородочного огради. ★ ИМА МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ ЗАЩИТНИ МРЕЖИ, като например декоративни фотостены, детски игри в скално катерене, които можете да използвате като мрежи за различни топки, селскостопански птици и животни. ★ Можете да изберете различни размери : ръчна работа, традиционен занаят, поддръжка на нестандартно диаметър на въжето и размер на окото на всеки друг размер.Ако имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас по електронната поща. ★ ДЕТСКА МРЕЖА за катерене : ръчна работа, традиционен занаят, поддържа индивидуален диаметърът на въжета и размер на окото на всеки друг размер.Ако имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас по електронната поща. ★ Спецификация : Защитна мрежа е с диаметър от 16 мм и размер на окото 15 вж. Край на окото се усилват, усилие равномерно, теглителна сила, силно, защита от слънцето, атмосферните влияния на дъжд. ★ ЦЕЛ : Защита на децата от падане, използването на слънцезащитен козирка на тавана, използването на перегородочного огради. ★ ИМА МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ ЗАЩИТНИ МРЕЖИ, като например декоративни фотостены, детски игри в скално катерене, които можете да използвате като мрежи за различни топки, селскостопански птици и животни. ★ Можете да изберете различни размери : ръчна работа, традиционен занаят, поддръжка на нестандартно диаметър на въжето и размер на окото на всеки друг размер.Ако имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас по електронната поща.ФУНКЦИИ на ЗАЩИТНАТА МРЕЖА : ◆ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въжета са много популярни в обзавеждането на тавана.◆Разумно наименованието и дизайн правят уникална структура на мрежата от пеньковой въжета за по-голяма видимост, набляга на качеството.◆Мрежа от пеньковой въже е устойчив на атмосферни влияния и не се плъзга, което я прави по-здрава като защитно средство.◆Характеристики на ретро и практичност на най-пеньковой въже придават на магазина оцветяване и подчертават неговия темперамент ◇ Декоративна мрежа на заден план е технически характеристики : Име на продукта : Мрежа от пеньковой веревкибезопасная мрежест материал : джутдиаметр около : 16 мм Цвят на въже : джутовый (други цветове могат да бъдат персонализирани) Тканая окото подходящ за вътрешен / външен употреба и може да се използва навсякъде, където искате.

The protect net has a diameter of 16 mm and a grid size of 15cm .The edge of the net is reinforced, the force is even, the pulling force is strong, anti-sun, anti-weathering, anti-rain. :

Добавки за продукти

Мебелни облицовки VICSOU Transparency за паркет, 32 своята практика за крака на столове от филц, Плъзгачи за New
Тежък Месинг CL-5-22- 22-- Инчов Тройната Дървена полк IRW Carolina Collection, Полиран Хром New
Тежък Месинг CL-5-22- 22-- Инчов Тройната Дървена полк IRW Carolina Collection, Полиран Хром

Изработен от найдобрите твърди медни материалиСкрито козела стана инсталация оборудване се инсталира

BGN 144.81
Държач за Тоалетна Хартия Allied Brass PG-24T Pacific Grove Collection с Две Усукани Вложки, Полиран Никел New
Държач за Тоалетна Хартия Allied Brass PG-24T Pacific Grove Collection с Две Усукани Вложки, Полиран Никел

Изработен от найдобрите твърди медни материалиАкрилни компоненти деликатно подчертават елегантният д

BGN 2.33
Писалки за най-малките прости модерен кабинет BIRDROCK HOME - Бронз, настъргани масло - 10 бр. - плъзгащо се New
РЕГУЛИРУЕМА РОЛИКОВАЯ ЗАТВОРИ ТРЪБНА ЗАТВОРИ EB С ВИНТОВЕ (опаковка от 10 броя) New
РЕГУЛИРУЕМА РОЛИКОВАЯ ЗАТВОРИ ТРЪБНА ЗАТВОРИ EB С ВИНТОВЕ (опаковка от 10 броя)

Моля, оставете коментар, тъй като ние ценим всички коментари на нашите клиенти тръбна система за заключ�

BGN 35.75
Контур за дома Stanley Hardware S821-355 RPRD741 от сатен завършени никел, 2 опаковки New
Контур за дома Stanley Hardware S821-355 RPRD741 от сатен завършени никел, 2 опаковки

2 опаковкиЗа използване на белите дробове жилищни врати в нискочестотни инсталации.Не издига подвижна �

BGN 1.00
Бравата е с Т-образна дръжка за Чекмедже с инструменти New
Бравата е с Т-образна дръжка за Чекмедже с инструменти

Изработен е от неръждаема стомана, устойчива на корозия, с полирано покритиеГумени уплътнения и гумен п

BGN 0.67
Промяна хоросан за фина приел Schluter Systems Бързо приел - Сив New
Промяна хоросан за фина приел Schluter Systems Бързо приел - Сив

Чанта 50 паунда СИВ Schluter FASTSETTM това е специализиран разтвор бързо приел, модифицирани за фино приел, спец

BGN 16.43