Хет-перука с опашка на кон за Черни и бели жени, Шапка с сенника с Високо Натрупване под формата на конска Опашка, Бейзболна Шапка за татко, Празен Цилиндър, Шапка съ?

Хет-перука с опашка на кон за Черни и бели жени, Шапка с сенника с Високо Натрупване под формата на конска Опашка, Бейзболна

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

♥ 【Материал-шапки-перука с опашка на кон】 : Тази шапчица с сенника с високо кон опашка е направена от висококачествен высокотемпературного синтетични влакна, която може да издържа на высокотемпературную полагане в рамките на 200 градуса по Целзий, или 390 градуса по ЦелзийКосата става гладка, придобива естествен блясък, мека текстура, не спутываются, стават по-леки. ♥ 【Бейзболни летни шапки от слънцето с празни езда】 : шапка лесно да се комбинират с дамски летни дрехи, а цветът на тази шапка е идеална за лятото.Дизайн с празни покрив ще запази ви прохлада през лятото. ♥ 【Нов стил и удобство в чорап 】 : Шапка-перука-това е новият дизайн.Те са интегрирани.Така че тази шапка-перука лесно се облича и да стреля.Тя може лесно да промените вашата оригинална прическа.Тази шапка с перука мека, елегантна, сладък, прекрасен, стилен и модерен. ♥ 【Поводи】 : Перука - много добра опора и идея за комбинация с различни образи и грим.Перуки, подходящи за различни поводи : на открито, плаж, спорт, работа, пътувания, партита, на всеки ден, косплеях, костюми, фестивали, или във всеки друг случай, който искате.И това е страхотни и уникални идеи за подаръци за жени и млади момичета. ♥【Косата след продажбата】 : Ако имате някакви въпроси, спокойно можете да се свържете с мен.Аз ще направя всичко възможно, за да ви помогне.Стилен дизайн ще ви промени и ще се винаги да поддържате безупречен по всяко време и на всяко място!".Описание на продукта Материал за коса : висококачествено термостойкое синтетично влакно. естествено и удобно.Тип : Перуки, шапки Цвят на косата : Всички стоки, заснети в реално време.По причини показва, осветление, околната среда, са възможни малки отклонения, моля, преобладаващ вид.Mailto : 1 * козирка, шапка, перука с опашка на кон + 1 * Безплатната шапка за перука Като миене на перука? 1. Перука не трябва да се перат често, но за него трябва редовно да се грижи. Преди да се разочаровам перука във водата, първо гладките го и го доведете в ред.

Добавки за продукти

Брави за Изграждане на Човешки Косъм Dreadlock за мъже/Жени От 60 Направления на Истински Човешки коси (60 New
Пискюл за рисуване Kowa (от конски косъм), № 4, Комплект от 5 New
Пискюл за рисуване Kowa (от конски косъм), № 4, Комплект от 5

Размер : № 4 Коса : Конски косми Коса : Конски косми.Цената на Комплекта от 5 четки [Използвате] Характерис�

BGN 1.67
Матиран крем за оформяне на косата Cremo премия фризьорство клас, лека фиксация, слаб блясък, 4 грама New
Royal RTN-162 Машинки за стригане 1 Гребен 5 бр. New
Royal RTN-162 Машинки за стригане 1 Гребен 5 бр.

Лесно се нанася боя за косаМиещ пастелни дръжки ярки цветове.Идеално за партита, фестивали и празници...

BGN 2.67
Dax Kocatah Plus, 7,5 грама New
Dax Kocatah Plus, 7,5 грама

Обогатен с кокосово масло, камфорным масло и ментоловым масло Ефективно средство за лечение на суха кож

BGN 5.51