LLEI'Z Перука с Дълбока Ликвидация Превръзка На Главата, Синтетични Бесклеевые Перуки от Кестени Коса с Подсветка за Черни Жени, Без Дантелен на Предните Перуки, Перу?

LLEI'Z Перука с Дълбока Ликвидация Превръзка На Главата, Синтетични Бесклеевые Перуки от Кестени Коса с Подсветка за Черни

BGN 17.09

New

Продуктът е наличен

【Натурална линия на растеж на косата на】 103 пепеляво-кестенява къдрава перуки с превръзка на главата може да покаже своя собствена линия на растеж на косъма и косата на бебето, за да изглеждат по-реалистично изглеждащи и модерниСинтетични перука-превръзка на главата пепельного цвят е подходящ за чувствителна кожа. 【Е подходящ за начинаещи】За 10 секунди можете да нося перука.Перука с превръзка на главата от пепельной блондинка може да се регулира, 3 гребени и бесклеевая конструкция на велкро позволяват лесно фиксиране на вашия перука, тя е идеална за повечето хора. 【Премия влакна】 Пепеляво кафяво перука-превръзка на главата с водна вълна, изработени от устойчиви на висока температура влакна, той може да се загрее до 320 ° C. Перуки-превръзка на главата, изработени от синтетична коса 150% плътност, без entanglements и минимална загуба. 【Разнообразна прическа】 Шапка със среден размер (21,5 "-22,5"). Свободен къдрава перука-превръзка на главата за бели жени и чернокожи жени, подходящи за ежедневието, на известни личности, партита, Хелоуин, маскарадните костюми, или всеки друг повод, също така ви позволява да не се страхуват да се връзвам го на опашка, на кок и половина нагоре и т. 【Опаковка и услуги】 1 пепеляво кафяво къдрава перука с превръзка на главата + 2 шапка за перука + 1 превръзка на главата; 24 часа онлайн обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.

Добавки за продукти

Kao Liese кремаво-пузырчатый цвят - тъмно лилаво New
Kao Liese кремаво-пузырчатый цвят - тъмно лилаво

Тази пяна боя за коса подходящ за домашно боядисване на коса без елементарно и отпадъциДори дългата кос

BGN 2.33
Шнола за редактиране на косата Еднорог - Голяма Шнола за Нокти От Опалесцирующего Мрамор New С отстъпка
Шнола за редактиране на косата Еднорог - Голяма Шнола за Нокти От Опалесцирующего Мрамор

СЛУЧАЙНИ ШИК : Скоба за еднорог това е голяма скоба за нокти със спокоен и розов переливчатым мрамор мод

BGN 3.92
Модната перука за ежедневна употреба Cos Uta No Prince Uta No Se Tokiya Tokiya Обърнат Msn Pulan 178 New
Модната перука за ежедневна употреба Cos Uta No Prince Uta No Se Tokiya Tokiya Обърнат Msn Pulan 178

Моля, обърнете внимание : поради екструдиране по време на опаковането или по време на транспортирането �

BGN 27.51
Шампоан за придаване на обем Milbon 6,8 течни унции. New
Шампоан за придаване на обем Milbon 6,8 течни унции.

Максимум капацитет и скорост на запълванеТози шампоан за придаване на обем нежно, но ефективно премахв�

BGN 18.77