Перуки от Човешка Коса на дантели 13x4, Без Перука, с Дълбока Вълна, Перука с Прозрачна Водна Вълна, Перука на Дантели, предварително выщипанные Перуки на Дантели За ж?

Перуки от Човешка Коса на дантели 13x4, Без Перука, с Дълбока Вълна, Перука с Прозрачна Водна Вълна, Перука на Дантели, предварително

BGN 133.33

New

Продуктът е наличен

къдрави перуки от естествена коса на дантели Материал : 100% Необработен бразилски перуки от естествена коса, от младите момичета, необработени коси ?Перуки, изработени от човешка коса на дантели : HD прозрачни перуки, изработени от човешка коса на дантели.Лесно може да се поправи.Той лесно растушевывается, независимо от това, някои от вас цветове.Дантела може да ви даде възможност да се изпълни фасоны наполовина нагоре, наполовина надолу, Средна и страничните части. ? Шапка за перука : обемна къдрава дантела перуки отпред среден размер, шапчица подходяща за голяма част от женската главата, устойчива е, и я лесно се оттегли, шапка за перука с еластични регулируеми джапанки с 4 расческами, много лесен за инсталиране. ? Разнообразие от стилове : можете да боядисате, завить и да се даде нов стил покажете себе си с друг чар. къдрави перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред, за ежедневието, работа, срещи, концерти, cosplay, костюмирования, тематични партита, видеосъемок или просто за промяна на външния вид. ? Качествени услуги : Доставка от нас, доставка 10-15 работни дни.Важно : Перуки, изработени от човешка коса за черни жени на 100% отговарят на дължина, възстановяване или замяна и без причина в рамките на 30 дни. 24-часово обслужване на клиенти е Винаги на линия. 100% тестване на човешки косъм метод за изгаряне на човешки косъм при горене ще отделят бял дим и да се превърне в пепел; Синтетични косми ще отделят черен дим, и след изгарянето се превърне в лепкава топка.

Добавки за продукти

Мъниста-тръба за коса, ретро-расти от сплав Направи си сам, фини мъниста за парти New
Мъниста-тръба за коса, ретро-расти от сплав Направи си сам, фини мъниста за парти

Няколко приложими сценарии : Само в комплект 24 бр мъниста за коса и брада с различни резбовани модели, от

BGN 3.00
Успокояващ шампоан Cantu TXTR с ябълков оцет и чайным дърво, 16 унции (опаковка от 12 броя) New
Успокояващ шампоан Cantu TXTR с ябълков оцет и чайным дърво, 16 унции (опаковка от 12 броя)

Бори се със сухота и успокоява сърбежаОвлажнява и подхранва.Успокоява сухата кожа на главата Премахва �

BGN 2.33
Ножици за бръснене Loon Открито 4 - черен New
Ножици за бръснене Loon Открито 4 - черен

Ножицибръснач Loon Открито 4" черенОписание : Това е ножица с подходящо име, остри като бръснач, Едно от пр�

BGN 2.00