Пътни Бутилка MILISTEN 1 Комплект от 2 Пътни Силиконови Шишета за ключове, Херметични Бутилки за изстискване с панти капак, Празни Контейнери за Еднократна употреба за ?

Пътни Бутилка MILISTEN 1 Комплект от 2 Пътни Силиконови Шишета за ключове, Херметични Бутилки за изстискване

BGN 2.00

New

Продуктът е наличен

"БЕЗОПАСНОСТ И качество" Шише за пътни ключодържатели, изработени от висококачествен силиконов материал, нямат мирис, безопасни, леки, трайни и многоразовы; "ПОРТАТИВЕН И удобен" Използвайте халка за носене, лесно да закачите бутилка с вашите ключовете, портфейла, чантата и т. Също може да го постави в чантата си или в джоба.Идеална за пътуване, бизнес пътувания, спорт, отдих и т. "Бутилки за ЕДНОКРАТНА употреба"'Всяка бутилка трайна, за еднократна употреба, экологична и е безопасен за употреба във всички ваши бутилки за изстискване. "Лесно се изпълва с / свива" Лесно е зарибен.Мек корпус бутилки, лесно сжимаемый и мониторинг на дозата, лесно выдавливающий последните капки от течността, за да се уверите, че вашата течност се губи. "Многократно използване" на Тези пътни бутилки, са идеални за различна козметика, преносими тоалетни принадлежности, аксесоари за къмпинг, можете да ги използвате за съхранение на течни сапуни, лосиони, средства за измиване на тялото, сосове и лосиони, шампоани-климатик, кремове и много други, бутилка лек, подходящ мини размер позволява лесно да го носите със себе си.Описание Множество пътна бутилка е изработена от полезен материал.с голямо дизайн на бутилката врата, удобен и лесен за употреба, лек, преносим и многократна употреба.Подходящ е за пълнене, Гел за душ, Шампоан, почистващ препарат, Лосиони, овлажняващи кремове, и така Нататък.Той има чудесен дизайн, изключително практичен за употреба.Характеристики Материал : силикон.- Размер : около 16,00x6,00x3, 80 см / 6, 29x2, 36x1, 49 см.- Тези празни бутилки за еднократна употреба са Изработени от силиконов материал, можете да ги използвате в продължение на дълго време.- Проектирани с голямо гърло на бутилката, удобно и лесно се изпълва с.- Добър компаньон за бизнес пътувания, компактен и преносим, безопасен и вселяющий доверие.- Упаковывайте козметика, шампоани, средства за грижа за кожата, за измиване на ръцете, тялото и т.

Добавки за продукти

KEHANG 2 бр. Обемни Основни Вложки за Коса, Подплата за Коса Bump It Up, Шнола За Коса Стайлинг, Аксесоари за New
Rhoxshy Цвете Crown - 12 бр., Цветя главно за жени, шапки за момичета с цветя, Превръзка на главата с Рози, New
Четка-Сешоар За Коса, Четка за горещ Въздух 6 в 1, Набор от 2023 Отрицателни Йонни Сменяеми Инструменти За оформяне New С отстъпка
Билков Шампоан На Vanushka За Суха Коса New
Билков Шампоан На Vanushka За Суха Коса

Хидратиращ и подхранващ шампоан Popova, обогатен с натурални съставки, като арганово масло, масло от жожоб�

BGN 27.00
Сини Шапки с Регулируем Начесом Котва и вълна, Шапки, Работно Шапка с Бантиком, Ластикът за коса New