Гребен за коса с дълъг обхват, за красотата на коса с дълга дръжка, подходящ за възрастни хора и хора с увреждания на ръце, устойчива на плъзгане Ергономична четка з?

Гребен за коса с дълъг обхват, за красотата на коса с дълга дръжка, подходящ за възрастни хора и хора с увреждания на ръце,

BGN 3.85

New

Продуктът е наличен

Устойчива на плъзгане дръжка специален дизайн подчертава нейната красота и осигурява комфортно усещане за подкрепаТой се използва за различни прически, като боядисаната коса, прическа, права или къдрава коса. Нескользящий материали с дизайнерски дръжки, удобни за захващане.Кръгли и меки туристи са антиоксиданти, без възли и не се деформира. Подсилени туристи го правят неудобен за изпускане при продължителна употреба.Устойчива на плъзгане дръжка специален дизайн подчертава нейната красота и осигурява комфортно усещане за подкрепа.Той се използва за различни прически, като боядисаната коса, прическа, права или къдрава коса. Нескользящий материали с дизайнерски дръжки, удобни за захващане.Кръгли и меки туристи са антиоксиданти, без възли и не се деформира. Подсилени туристи го правят неудобен за изпускане при продължителна употреба.Описание : Тази гребен и четка за коса с дълга дръжка помага на хората с ограничена сръчност или артритни себе си върже косата.Ергономичен дизайн извити дръжки дава възможност лесно да оформите косата си отпред назад с минимални движения на раменете и предмишниците.Изработен е от пластмаса с дръжки, удобни за захващане.Характеристики : 1. Подходящ за хора с ограничена сръчност или артрит. Ергономичен дизайн извити дръжки дава възможност лесно да оформите косата си отпред назад. Дизайн дръжки от противоскользящего материал, удобен за захващане. Изработен е от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба. Триъгълен дизайн част на дръжката прави ръката по-мека при използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Дълга гребен и четка Опции : Гребен, четка за коса Материал : пластмаса Цвят : син + бял Тегло на опаковката : около 100 г на Помещение включва : 1 гребен с дълга дръжка или 1 четка за коса с дълга дръжка.

Condition: 100% Brand New

Добавки за продукти

Водно-гелевый оттенък ETUDE Dear Darling (OR201 Кумкват Червен) (21AD) | Устойчив ефект с плодово, сочно, влажно New
Водно-гелевый оттенък ETUDE Dear Darling (PK002 Plum Red) (21AD) | Устойчив ефект с плодово, сочно, влажно New
Водно-гелевый оттенък ETUDE Dear Darling (PK002 Plum Red) (21AD) | Устойчив ефект с плодово, сочно, влажно

ВОДНОГЕЛЕВЫЙ с плодов НЮАНС, сочна, влажна и ярък оттенъкОТТЕНЯЙ!Стабилен ефект!Супериорна ефект на оцв

BGN 3.47
Мъниста-тръба за коса, ретро-расти от сплав Направи си сам, фини мъниста за парти New
Мъниста-тръба за коса, ретро-расти от сплав Направи си сам, фини мъниста за парти

Няколко приложими сценарии : Само в комплект 24 бр мъниста за коса и брада с различни резбовани модели, от

BGN 3.00
Успокояващ шампоан Cantu TXTR с ябълков оцет и чайным дърво, 16 унции (опаковка от 12 броя) New
Водно-гелевый оттенък ETUDE Dear Darling (Инжирный червен BR401) (21AD) | Устойчив ефект с плодово, сочно, влажно New
Mayde Beauty Вязаная тесьма 3X MODERN SOFT LOC 28 (3 опаковки, перлен нюанс) New
Mayde Beauty Вязаная тесьма 3X MODERN SOFT LOC 28 (3 опаковки, перлен нюанс)

Индивидуална предварителна контурПлетене на една кука с капаче.Натурална текстура.Изключително лека и

BGN 17.33