6 X 2-инчов Правоъгълни Скоби за коса и Матов Цветя Заколок за Коса, Очарователни Щипки за коса, Гигантски Щипки за коса за Тънка Коса, Къдрава Коса, Цветни Щипки за ко?

6 X 2-инчов Правоъгълни Скоби за коса и Матов Цветя Заколок за Коса, Очарователни Щипки за коса, Гигантски Щипки

BGN 3.73

New

Продуктът е наличен

Материал : висококачествена пластмаса, метална пружинаЦвят : черен, кафяво, розово.Дизайн : правоъгълна форма на цвете.Количество : 6 броя.Размери (дължина х широчина х дебелина) : 12,3x10,3x5,8 см /4,84x4,05x2,28 инча.Тегло : 120 г / 0,19 паунда всяка бр. ?? 2 стил заколок за коса за жени : Две модни дизайнерски фиби за коса за жени. квадратни фиби за коса + 3 бр. цветни щипки за коса, 3 различни неутрални цветове : розов, кафе и черен.Тези аксесоари за стайлинг на коса са идеални за създаване на лесни прически.Ще ви направи по-очарователна и елегантна. ?? Нокът за коса неутрален цвят : щипки за коса METEARROCK claw, изработени от специална пластмаса, оцветена матова боя, еластична, метална пружина и здрав да притежава подходяща гъвкавост, тя здраво държи на косата в продължение на целия ден, не се мачка на главата и не соскальзывая. ?? Нокът за къса и тънка коса : 2 размер на идеални, 3 квадратни фиби за коса с размер 2 инча и 3 декорация на нокът за коса с размер 2 инча за задържане на вашите фини или къси коса в гредата или прическа в половината на греда или друг шикозен стил. Нескользящий нокът за коса осигурява висока гъвкавост, дълготрайност и здравина.Лесен за използване и трудно се разграждат. ?? Правоъгълни фиби за коса без плъзгане и силна фиксация : щипки за коса-нокти за коса са подходящи за всички видове коса, като гъста коса, тънка коса, къдрава коса, къдрава, дълга или къса коса.Нервният цвят може напълно да се комбинират с всякакви дрехи почивка, като ви направи по-елегантна и очарователна за почистване на лицето, грим, готвене, къпане, срещи или работа. ??Красиви фиби за коса е най-Добрият подарък : Тези щипки за коса-за нокти с тънка коса могат да изпрати приятелката си, жена си или на майка си като прекрасен подарък на Женски ден, Ден на майката, рожден Ден, Коледа, Свети Валентин и нова година.Идеални подаръци за жените аксесоари за стайлинг на коса.

Material: high quality plastic, metal spring

Добавки за продукти

UYSVGF Серия Лили Madonna Скоба за захващане на Акули Женски Годишният Скоба За Обемни Прически За коса New
Шампоан и незаличими климатик Salerm 21 Silk Protein (тубичка) New
Шампоан и незаличими климатик Salerm 21 Silk Protein (тубичка)

Шампоан Salerm 21 10,8 грама + Незаличими климатик 6,9 грама "Комплект"Шампоан Salerm 21 Silk Protein 10,8 грама.Незаличими �

BGN 2.67
На резба лифт POSD Tiara ЗНП КОРЕЯ - моновинтовой вид /Sharp (20pcs) (29G38) New
На резба лифт POSD Tiara ЗНП КОРЕЯ - моновинтовой вид /Sharp (20pcs) (29G38)

Моновинтовой вид конец ЗНП / Sharp 20pcs (само 2 сребърни опаковки, 10шт / сребърен пакет) ГАЗ, не е токсичен /

BGN 8.00