Плешивото Сляпо Невърленд, Поставка за перука от главата си, Афро-Дамски Главата за производство на перуки и демонстрации, Главата на Манекена с набор от Т-образни ?

Плешивото Сляпо Невърленд, Поставка за перука от главата си, Афро-Дамски Главата за производство на перуки и демонстрации,

BGN 16.99

New

Продуктът е наличен

Състояние : 100% чисто новаМатериал : висококачествен и мек PVC.Височина : 10 см.Обиколката на главата : 20,5 инча.В комплекта са включени : 1 * главата на манекена за перука, 1 * поставка за статив, 1 * Комплект Т-образни игли.Стабилна и регулируема конструкция, свободно въртене и малко тегло за лесна употреба.Подходящ за повечето глави манекени с коса, глави от брезентового блок, глави от стиропор, демонстрационни глави.Поставка за перуки - идеалният инструмент за фризьори, подходящ както за фризьорски салони, така и за студенти козметични училища и всички, които искат да правят перуки.Поставка за статив за перука, подходящ за използване на работния плот или седи на пода, моля, внимателно да гледате на нейния размер.В комплекта са включени : 1 * плешивото сляпо, 1 * поставка за статив, 1 * комплект Т-образни игли. ?【Материал】 Африкански лицето.Изработен е от мек PVC.Не избледнява, гладък на допир и приятна за употреба, подходящ за професионална или лична употреба.Ръст : 10 см, обиколката на главата : 20,5 инча. ? 【Статив-поставка за перуки】Участвува в комплект статив-поставка може да е здраво и стабилно държи главата на манекен, можете да направите перуки със спокойна душа.Статив може да се регулира по височина, както ви харесва. ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Производство на перуки, на практика грим, демонстрация на перуки, шапки, бижута, перуки или шапка можете лесно да прикачите към главата, а също така се използва като начална витрини. ?【Аксесоари】 Има аксесоари, необходими за практикуване на производство на перуки.Участвува в комплект Т-образни жени лесно се поставя и оставя по-малко дупки за устойчиво развитие на повърхността.Поставка за перуки служи за фиксиране на главата на манекена. ? 【Най-добрият подарък】 За своя собствена употреба или като подарък, manican head чудесно за добрите практики за производство на перуки.Той е много подходящ за производство на перуки и демонстрация на каквото и да е.

Добавки за продукти

Пир Io Серум почистващ шампоан 200 мл и Крем За грижа 200 мл и масло 100 мл набор от Lebel iau New
Пир Io Серум почистващ шампоан 200 мл и Крем За грижа 200 мл и масло 100 мл набор от Lebel iau

Съответствие навик суроватъчен грижа за косатаКосата, обилно намазана козметична течност, отправени т�

BGN 1.33
piyoko (Piyoko) Билков мек шампоан 500 мл New
piyoko (Piyoko) Билков мек шампоан 500 мл

Страна на произход : Япония Размер на продукта (ширина X дълбочина X височина) : 65 mm x 65 mm x Държава на произх

BGN 48.95
SMASHBUSH 2 БР. Перука за Изграждане на cauda equina 22 От Омбре в два цвята-Дълъг Клип в Шиньонах, Завязывающий New