Персонализиран, с монтиран на стената Лампа, с Контролер за Игри Стая, Изработени по Поръчка Неонова реклама за Геймъри, Знак за стаята Момчета, Игри Табела, Игри Ст?

Персонализиран, с монтиран на стената Лампа, с Контролер за Игри Стая, Изработени по Поръчка Неонова реклама за Геймъри,

BGN 14.56

New

Продуктът е наличен

?Поименна знак игрална зала с личен заглавие : Натиснете "Персонализиране сега" и да започнете да създавате вашата качествена детска знакСъздайте уникална атмосфера, която принадлежи само на вас.Наличен в 3 размера : 12 см, 16 см, 20 инча. ?Естествени защитни материали : Целият корпус нощни лампи, изработени от дърво.Дърво - това е истински натурален и екологично чист материал, който прави монтиран на стената лампа на пипане, по-мека, гладче и издръжливи в сравнение.Свързване на USB-устройство (адаптер в комплекта не са включени). ? Лампа за геймпада с промяната на цвета : лампа с промяна на цвета има 7 режима на осветление, многоцветен плавен и одноцветный дихателен режими, за да придадат на вашата стая приятен блясък и усещане за продвинутости. ?Страхотно украса на стаята за игра : Тази led детска светлинна табела - чудесен избор за декорация на спалните на момчетата-тийнейджъри и игрални зали.Зажгите си, това ще ви осигури приятна игрова обстановка.Можете също така можете да я държа включена като нощни лампи.Това е чудесен аксесоар за всеки геймър. ? Идеални подаръци за геймърите : led светлини за оформяне на игралната стая е идеален за игри стая, спални, дневни, детски стаи, барове, магазини и хотели.Чудесен подарък за приятели, геймърите, семейства, влюбени, момчета.Идеален за честване на Деня на Свети Валентин, сватби, housewarming, рождени дни, Коледа и за други специални поводи.

Добавки за продукти

Подводен Свят на Делфините Водоустойчив Сгъваем кош За Бельо Кофа за Детска Стая Детска Спалня New
Подводен Свят на Делфините Водоустойчив Сгъваем кош За Бельо Кофа за Детска Стая Детска Спалня

Плат от ОксфордРазмери : 19,3x11,8x15,9 инча / 49x30x40,5 см (ВхШхГ).Нашият чанта за дрехи подходящи за дома, за рафт�

BGN 15.60
Yoofoss Детски Спален чувал 18-24 месеца от памук Унисекс и Детски Спален чувал с 2-Външна цип, Подходящ New