Монтиране на Украса, Ръчно изработени с Дъга, Гирлянди с Лъжичка-Помпоном, Стенни Гирлянди за Детската Стая, Аксесоари за парти в чест на Детската душа (10 x 19,7)

Монтиране на Украса, Ръчно изработени с Дъга, Гирлянди с Лъжичка-Помпоном, Стенни Гирлянди за Детската Стая, Аксесоари

BGN 33.85

New

Продуктът е наличен

【Предпоставка включва】 1 бр ръчно изработени, преливащи стенно подвесное бижу, което може да се използва като отлично на фона на всекидневна и детска стая. 【Размер】 Всяка тканая дъгова пискюл повече от 10 "x 19,7", която ще направи украса на вашия дом по-хубав и спокоен и. 【Подходящ случай】Подвесное украса "Мътна капка дъжд" е отличен за душата на детето, на партито в чест на Деня за защита на децата, рожден ден, цветни празнични аксесоари, декорации фон за снимки, празнична украса, Коледа, фестивалния и оформяне, така че може да се използват много пъти. 【Място украса】 Декор на детска спални, всекидневна декор, реквизит за снимки, на фона на декор, декорация на детската градина. 【Правилна дъга】 Преливащи подвесное украса за дома ръчно изработени от памучни въжета впечатлява със своя бохемски стил от вълна.Благодарение на ярко пролетта дизайн, децата трябва да бъдат развълнувани от оформянето му, и това е един добър подарък, който можете да дадете на децата. 【Предпоставка включва】 1 бр. ръчно изработени, преливащи стенно подвесное бижу, което може да се използва като отлично на фона на всекидневна и детска стая. 【Размер】 Всяка тканая дъгова пискюл повече от 10 "x 19,7", която ще направи украса на вашия дом по-хубав и спокоен и. 【Подходящ случай】Подвесное украса "Мътна капка дъжд" е отличен за душата на детето, на партито в чест на Деня за защита на децата, рожден ден, цветни празнични аксесоари, декорации фон за снимки, празнична украса, Коледа, фестивалния и оформяне, така че може да се използват много пъти. 【Място украса】 Декор на детска спални, всекидневна декор, реквизит за снимки, на фона на декор, декорация на детската градина. 【Правилна дъга】 Преливащи подвесное украса за дома ръчно изработени от памучни въжета впечатлява със своя бохемски стил от вълна.Благодарение на ярко пролетта дизайн, децата трябва да бъдат развълнувани от оформянето му, и това е един добър подарък, който можете да дадете на децата.

Добавки за продукти

Кутия за съхранение на Red Gorilla Stack N Store New
Кутия за съхранение на Red Gorilla Stack N Store

Материал : ПластмасаДължина : 16,93 инча Ширина : 12,99 инча.Височина : 11,81 инча Капацитетът (imperial) : 43,99 пинта.Ма

BGN 1.00
Бебешки одеала за промяна на тампон от памук, шифон Hudson Baby унисекс, розова агне, 2 опаковки New
Бебешки одеала за промяна на тампон от памук, шифон Hudson Baby унисекс, розова агне, 2 опаковки

100% ПамукНабиране на подходящи муслиновых пеленальных одеяла.Размери 46x46 инча.Изработен от 100% памук.Мек

BGN 0.67