Мини-Чаршафи за легла с островен Тема, Портативни Мини-Чаршафи за легла, Кърпи за матрак за деца - Отлични за стая на момче или момиче, или на детето, 24 x 38, Бял, Тъмно с?

Мини-Чаршафи за легла с островен Тема, Портативни Мини-Чаршафи за легла, Кърпи за матрак за деца - Отлични за стая на момче

BGN 1.33

New

Продуктът е наличен

➤МОДЕРЕН, семпъл ДИЗАЙН - кърпи, разработени с помощта на широка гама от модерни цветове, стилове и модели, включително трета пола неутрални варианти, на разположение във версии за всяка бебешко креватче или декор на детска стая ➤ УНИВЕРСАЛНА кацане - Размер 24 "x 38" x 5".Нашите мини-кърпи за бебешко креватче снабдени с еластична лента от двете страни, на която надеждно улавя всички стандартни матраци pack n play.Им е много лесно да се инсталира на мястото, дори ако трябва бърза смяна на спално бельо на матраци pack n play. идеален като подарък за рожден ден на дете или за собствената си детска. ➤ ВИСОКО КАЧЕСТВО на Материал от микрофибър обработена по този начин, за да да го направи устойчив на усадке и избледняване, което увеличава трайността на кърпи, като го поддържа в отлично състояние.Универсална гума за стягане на ръбовете, за да е лесно растягивалась и прилегала до основата на матрака. Напълно еластичен ВЪНШЕН ръб - кърпи за бебешко креватче остават в сила дори и при свадлив или ерзающих бебета, така че родителите могат да бъдат сигурни, че декоративна долен чаршаф им дете е надеждно закрепена. ➤ Лесно грижа - Нашата чаршаф за бебешко креватче унисекс, стираемая на пишеща машина, лесен за почистване и не се деформират след измиване.за сверхмягкости, която осигурява максимален комфорт за вашето дете.Измийте преди първата употреба. ➤МОДЕРЕН, семпъл ДИЗАЙН - кърпи, разработени с помощта на широка гама от модерни цветове, стилове и модели, включително трета пола неутрални варианти, на разположение във версии за всяка бебешко креватче или декор на детска стая. ➤ УНИВЕРСАЛНА кацане - Размер 24 "x 38" x 5".Нашите мини-кърпи за бебешко креватче снабдени с еластична лента от двете страни, на която надеждно улавя всички стандартни матраци pack n play.Им е много лесно да се инсталира на мястото, дори ако трябва бърза смяна на спално бельо на матраци pack n play. идеален като подарък за рожден ден на дете или за собствената си детска. ➤ ВИСОКО КАЧЕСТВО на Материал от микрофибър обработена по този начин, за да да го направи устойчив на усадке и избледняване, което увеличава трайността на кърпи, като го поддържа в отлично състояние.

Добавки за продукти

Нека Създадем Персонализирана Пасхалната кошница с Пухкава Зверьком Memories за Деца - Butterfly New
Нека Създадем Персонализирана Пасхалната кошница с Пухкава Зверьком Memories за Деца - Butterfly

ПРЕКРАСЕН ВЕЛИКДЕН ИЗНЕНАДА : да поговорим за найсладкото!В този колоритен великден корзинке много вел�

BGN 1.33
Кошница за дрехи от плат Bacati Love, Сиво /Бяло, 14 x 14 x 19 New
Кошница за дрехи от плат Bacati Love, Сиво /Бяло, 14 x 14 x 19

Изработена от 100% памук отвън и нетъкан текстил отвътре, тя има повишен картонными бортиками за дълголет

BGN 1.67
Персонализирани Рафтове за списания Pirate White Book Caddy New
Персонализирани Рафтове за списания Pirate White Book Caddy

?ПРИВИВАЙТЕ ЛЮБОВ КЪМ ЧЕТЕНЕТО – насърчаване на четене, водене на любимите си книги в непосредствена бл

BGN 22.49
Модерна Чанта за смяна на Пелени Mummy За Бременни New
Модерна Чанта за смяна на Пелени Mummy За Бременни

Тип : Чанта за съхранение, Форма : квадратна Размери : 33*15*85 см Приложимо място : Гардероб с Размери : в наша

BGN 47.82
игра комплект за детски играчки balacoo Бял Органайзер Мрежест Хамак, Детски Игри Набор от Kidcraft New
игра комплект за детски играчки balacoo Бял Органайзер Мрежест Хамак, Детски Игри Набор от Kidcraft

Хамак от полиестер, който взима играчки от подаМатериал : найлон Размер : 180 120 120 вижте Перфектното реше�

BGN 3.00