YLLFFLL Детска Защитна Мрежа за Балкон стълби, Парапети, Стълбища, комарници, Украса за деца / домашни любимци/ детски Играчки, Защитна мрежа от падане, за стая / улица, ш?

YLLFFLL Детска Защитна Мрежа за Балкон стълби, Парапети, Стълбища, комарници, Украса за деца / домашни любимци/ детски

BGN 34.80

New

Продуктът е наличен

【Здрав материал】 е Изработена от висококачествен полиестер, мека, здрава, устойчива на счупвания, устойчив на атмосферни влияния и ухапвания и ужилвания за продължителна употреба 【Защитна мрежа от падане】 Окото и може да се предотврати падането на обувки, детски играчки и други предмети от прозорците, тераси и стълбищни balusters, осигуряване на добра сигурност за защита на минувачите от случайна повреда. 【Сигурна защита】 Ефективно предотвратява падането на вашия домашен любимец от балкона или на прозореца, осигурява безопасност на вашия домашен любимец, когато той спи, играе близо до прозорец или да се целува на един хълм. 【Размер】 Дебелина на въжето е 5 мм, а на всяка дупка е с размери 5 см на 5 см Изберете положение, което трябва да бъде защитен, и осигуряване на тази защитна мрежа.Подходящ за всякакъв вид прозорци, тераси, тераси, стълби и така нататък. 【Лесна инсталация】 Защитна мрежа за стълби за деца проденьте на основата на мълния през специални отвори в краищата или през дупките на мрежата, и след това го закрепете на перилах.Описание на продукта : Ефективно предотвратите падането на вашия домашен любимец / дете от балкона или на прозореца, осигурете безопасността на вашия домашен любимец / дете, когато той спи, играе близо до прозорец или да се целува на един хълм.И може да е добре проветрено, без да се налага постоянно да се грижите за вашия домашен любимец / дете.Параметри : Материал : полиестер въже Дебелина : 5 мм, Размер на дупките на мрежата : 5x5 см Цвят : многоцветен Характеристики : Можете да го търка директно кърпа и сапун, или директно да го изчисти.Когато ти не трябва да им се насладите, можете да го сгънете и удобно да се съхранява.Пратката включва : 1x защитна мрежа за домашни любимци Забележка : ★ 1. Размерът на продукта е посочен само на ръка, точност 1-3 cm, моля да надделее в насипно състояние. Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Material: Polyester
Rope Thickness: 5mm
Mesh Hole Size: 5x5cm
Color: Multicolour
Features:
You can wipe it directly with towel and soap, or you can directly clean it. When you not need use it, you can fold it up and store it conveniently.:
Package Include:
1x Pet Safety Net:
Notice:
★ 1. Product size is purely manual measurement, there is 1-3cm error, please prevail in kind.:
★ 2. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
★ 3. Customer Care, If you have any product related questions, please feel free to contact us, we will answer and solve for you within 24 hours. :

Добавки за продукти

Защитно Одеяло Фарадей Защитно 5G ЕМП За корема При бременност, Детски Чаршафи, Подложки (27,5x35,5 инча) New
Обичам Те до Луната, Въглероден Фон за детски снимки с размер 47 х 47 см и Пеленальное Одеяло New
Обичам Те до Луната, Въглероден Фон за детски снимки с размер 47 х 47 см и Пеленальное Одеяло

Плат, памукТова пеленание превърне в запомнящо се на фона на фотосесии с детето.Фотопеленки и да се изпо

BGN 9.06
Премиум 3-Слойный Вязаный Спален чувал Slugger от Мед Pearl New
Премиум 3-Слойный Вязаный Спален чувал Slugger от Мед Pearl

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

BGN 3.33
Оригинален стикер Baby In Car Crown Сърце (Сребрист цвят) ST-1078 New
Оригинален стикер Baby In Car Crown Сърце (Сребрист цвят) ST-1078

Ние ще изпратим на стока от Токио, ЯпонияТова ще отнеме от 10 до 17 работни дни, тъй като вашата стока ще пр�

BGN 2.00
Unicey Двойка Бракът Ангел Париж Водоустойчив Сгъваем кош за Бельо Кофа за Детска Стая Детска Спалня New
ДЕЦАТА ПРЕДПОЧИТАТ Disney Baby Belle Плюшевое плюшена играчка, Уютно Сладко Защитно Одеяло New С отстъпка
ДЕЦАТА ПРЕДПОЧИТАТ Disney Baby Belle Плюшевое плюшена играчка, Уютно Сладко Защитно Одеяло

PolyesterОДЕАЛОDUMMY : Помогнете на вашето бебе да се успокоят сами с помощта на защитни одеяла, подходящ по ра�

BGN 11.99
UMIRIKO Yellow Rubber Duck Pack n Play Бебешки Кърпи за игри, Мини-Ясла за Момчета И Момичета, Калъф за Плейър 20246467 New