Supzone Тропически Растения Стикери За Стена Цветни Растения Листата Стикер На Стената на Джунглата Маймуна Зебра Папагал Стенни Художествена Стикер за Деца, Детска ?

Supzone Тропически Растения Стикери За Стена Цветни Растения Листата Стикер На Стената на Джунглата Маймуна Зебра Папагал

BGN 0.67

New

Продуктът е наличен

Безопасност за децата : Изработен е от екологично чист винил, мастило и лепило, не съдържа токсични вещества и е без мирис, която предпазва децата от въздействието на химически веществаУкрасен с тропически зелени растения и цветя.Има и животни на джунглата, като маймуна-зебра-папагал.Картината се получава свежа и естествена.Лесно се почиства и е залепен : може да се записвам към всякакви гладки повърхности, стени, мебели, плочки, огледални места и прозорци, да се използват повторно, да не се оставят на повреди или остатъци.Предлага се в 2 листа, размер на листа : 11,8 "× 35,4" (30 × 90 см); еталонно готов размер : 33,4 "× 27,9" (85 × 71 см).Идеален за декорация на вашата спалня или хол.Ако не сте доволни от покупката или имате някакви въпроси относно паста, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Характеристики : Рисуване на етикети върху стената се състои от зелени тропически растения, цветя и анимационни животни на джунглата, като маймуна, зебра, папагал.Идеални за украса на стени, като в класната стая, детска стая, всекидневна, спалня, художествена стая, стая за гости, санитарен възел, трапезария, офис, детска спалня, детска стая и т., Децата могат да правят това заедно, за да се развие своето въображение, творчески способности и добави на шега своето детството.Пакетът включва : 2 x Лист стикери за стена, Размер на листа : 11,8 "× 35,4" (30 см х 90 см) на Стикери за стена със собствените си ръце, можете да ги залепите така, както ви харесва.Използвайте Инструкции : 1. Изберете по-гладка и чиста повърхност за нанасяне на етикети 2. Внимателно отстранете етикета с субстрат 3. Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура, да коригира позицията си по своему 4. Внимателно стиснете стикер към стената мека кърпа или с кредитна карта, силно натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух Препоръки за употреба : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, суха, чиста, без прах, замърсявания и мазнини.

Добавки за продукти

Пола за яслите в училищен автобус (персонални) New
Пола за яслите в училищен автобус (персонални)

МикрофлисВ средата на поли е направена от мек микрофлиса.Странични панели от плат, подобен на норки, тря

BGN 0.33
Лист Playard Pack 'n Play® Quick Connect, Сив, 1 брой (опаковка от 1) New
Лист Playard Pack 'n Play® Quick Connect, Сив, 1 брой (опаковка от 1)

PolyesterПодходящ за игрови конзоли Graco Quick Connect, за да имате бебе е уютно място за отдих или игра.Машинно пран

BGN 3.33
Персонални одеяло Dear Mummy Happy Mothers Day от Бейби Бум, Може би аз Просто съм Клечка, Но аз Те обичам, Одеало New
Кошница за дрехи с Черепи и Червени Змии, Сгъваема Кошница за Съхранение, Детска количка New
Кошница за дрехи с Черепи и Червени Змии, Сгъваема Кошница за Съхранение, Детска количка

Плат от ОксфордРазмери : 19,3x11,8x15,9 инча / 49x30x40,5 см (ВхШхГ).Нашият чанта за дрехи подходящи за дома, за рафт�

BGN 22.09