LDDCX Дантелено покривки за новородени и превръзка на главата с мъниста от 2 бр. Подпори за детска фотография (T1) (Ментов)

LDDCX Дантелено покривки за новородени и превръзка на главата с мъниста от 2 бр. Подпори за детска фотография (T1)

BGN 0.33

New

Продуктът е наличен

Опаковка : 1 бр дантелено одеало за бебета и 2 бр. превръзка на главата с мъниста. Размер : 33 инча * 33 инча.Подходящи за бебето 0-12 месеца (само за справка).Материал : Дантела, материалът е много мек и удобен.И тези Опаковки стават прозрачни, като само те са напълно изпънати.Много жилави и чудесно за тайна!.Подходящ за : идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето и подаръци, супер меки, удобни и Дишаща.it е Идеално за снимане.Или можете да Го запази за Следващото си Дете или да се използва за украса на стаята!.Направете така, че вашето дете става все по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Костюм за парти за новородено, Подпори за детска фотография, Подпори за детска фотосесия, идеален за костюм за парти за новородени.Дантелено покривки за новородени и превръзка на главата от 2 бр.Подпори за детска фотография.

Добавки за продукти

Бебешко кошче-термос Glenna Jean 28x52x8 Стандартен размер New
Бебешко кошче-термос Glenna Jean 28x52x8 Стандартен размер

ПОДХОДЯЩ ЗА повечето МАТРАЦИ : Всяка чаршаф умело сшита с дълбоки джобове и еластична по цялата дължина,

BGN 10.78
JJYAYA, Вафельное Детско Одеало, Бамбукови Муслиновые скъпа промяна Одеяла за момчета и Момичета, Леки и Дишащи Одеяла New С отстъпка
Спи Здраво, Розово Детско Одеало от 2 Части, Комплект с Възглавница за Поддръжка на Главата New
Спи Здраво, Розово Детско Одеало от 2 Части, Комплект с Възглавница за Поддръжка на Главата

Това е супер меко елегантното и супер хубаво одеяло, комплект за поддръжка на главата от sleep tight ще бъдат

BGN 0.33