vvfelixl Унисекс и Детски Спален Чувал с Бели цветя Маргаритки, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета, Костюм за Сън за бебе 0-6 Месеца

vvfelixl Унисекс и Детски Спален Чувал с Бели цветя Маргаритки, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета,

BGN 13.86

New

Продуктът е наличен

?Материал : Детски спален чувал с бели цветя маргаритки повърхност е изработена от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване. ? Достатъчно голям диапазон на простор : спален чувал с бели цветя маргаритки за бебета дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави позволява на бебето да се движи по-свободно. ?Размер : Размер на спалния чувал е подходящ за новородени деца на възраст до 2 години, детски спални чували и запазват топлина и комфорт.
S за 0-6 месеца.М в продължение на 6-12 месеца.L в продължение на 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ? Применимая сцена : този спален чувал за бебета е подходящ като одеяла за съня на бебето, ежедневни дрехи за дома, за къмпинг, на закрито, на открито и т. ?Материал : Детски спален чувал с бели цветя маргаритки повърхност е изработена от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен. ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване. ? Достатъчно голям диапазон на простор : спален чувал с бели цветя маргаритки за бебета дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави позволява на бебето да се движи по-свободно. ?Размер : Размер на спалния чувал е подходящ за новородени деца на възраст до 2 години, детски спални чували и запазват топлина и комфорт.
S за 0-6 месеца.М в продължение на 6-12 месеца.L в продължение на 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ? Применимая сцена : този спален чувал за бебета е подходящ като одеяла за съня на бебето, ежедневни дрехи за дома, за къмпинг, на закрито, на открито и т.

Добавки за продукти

Голяма Мека Подложка Happy Jungle Fox За Детска Стая, Подложка за Детска Стая, Спалня, Всекидневна, 3 'x 2', New
Чаршаф за бебешко креватче Унисекс Luvable Friends, Синя с Геометричен Модел, Един Размер New
Чаршаф за бебешко креватче Унисекс Luvable Friends, Синя с Геометричен Модел, Един Размер

100% ПамукКомплектът включва координирующие слот листове.Мека и нежна памучен плат.Напълно еластичен за

BGN 2.33
Stupell Industries Неутрални Тонове, Ботаническата Модел От листа, Текст Матис, Дизайн Израснал Русевой New
Stupell Industries Неутрални Тонове, Ботаническата Модел От листа, Текст Матис, Дизайн Израснал Русевой

Размери : 16 x 1,5 x 20 смСтенни рисунки готови за развешиванию инсталация или оборудване не са необходими.З�

BGN 15.52
Памучни Бебешки одеяла /Шал Azeeda Sunrise Rooster (BY00027381) New
Памучни Бебешки одеяла /Шал Azeeda Sunrise Rooster (BY00027381)

Супер меко детско одеало / шалДвуслойни 100% памук Размер : 74 см х 74 виж Отпред прилага разпечатки с уника�

BGN 7.89
ДЕМДАКО, Увит в Молитвено Розово-бяло Одеало за Свободни Новородени с размери 40 х 30 См, Розово New
ДЕМДАКО, Увит в Молитвено Розово-бяло Одеало за Свободни Новородени с размери 40 х 30 См, Розово

Увит в молитвено юрган, това е найпрекрасен начин да новоприбывшего и да му помогне да заспи в сверхмягк

BGN 3.00