Чаршаф за бебешки легла с тематични Лама, Стандартен Чаршаф за матрак за бебешко креватче, Чаршафи за матрак за деца -Бебешки Кърпи за момичета или момчета, 28 x52, Мно?

Чаршаф за бебешки легла с тематични Лама, Стандартен Чаршаф за матрак за бебешко креватче, Чаршафи за матрак за деца -Бебешки

BGN 2.67

New

Продуктът е наличен

➤МОДЕРЕН, семпъл ДИЗАЙН - кърпи, разработени с помощта на широка гама от модерни цветове, стилове и модели, включително трета пола неутрални варианти, на разположение във версии за всяка бебешко креватче или декор на детска стая ➤ УНИВЕРСАЛНА засаждане на фигурата - всяка ясла от микрофибър размер 28 x 52 инча с дълбок джоб 8 инча, снабден с еластична лента с 4 страни.Сигурно е определен за детски легла и матраци за деца, с изцяло еластична повърхност и дълбочина джобове 8 см. ➤ ВИСОКО КАЧЕСТВО на Материал от микрофибър обработена по този начин, за да да го направи устойчив на усадке и избледняване, което увеличава трайността на кърпи, като го поддържа в отлично състояние.Универсална гума за стягане на ръбовете, за да е лесно растягивалась и прилегала до основата на матрака. Напълно еластичен ВЪНШЕН ръб - кърпи за бебешко креватче остават в сила дори и при свадлив или ерзающих бебета, така че родителите могат да бъдат сигурни, че декоративна долен чаршаф им дете е надеждно закрепена. ➤ Лесно грижа - Нашата чаршаф за бебешко креватче унисекс, стираемая на пишеща машина, лесен за почистване и не се деформират след измиване.за сверхмягкости, която осигурява максимален комфорт за вашето дете.Измийте преди първата употреба. ➤МОДЕРЕН, семпъл ДИЗАЙН - кърпи, разработени с помощта на широка гама от модерни цветове, стилове и модели, включително трета пола неутрални варианти, на разположение във версии за всяка бебешко креватче или декор на детска стая. ➤ УНИВЕРСАЛНА засаждане на фигурата - всяка ясла от микрофибър размер 28 x 52 инча с дълбок джоб 8 инча, снабден с еластична лента с 4 страни.Сигурно е определен за детски легла и матраци за деца, с изцяло еластична повърхност и дълбочина джобове 8 см. ➤ ВИСОКО КАЧЕСТВО на Материал от микрофибър обработена по този начин, за да да го направи устойчив на усадке и избледняване, което увеличава трайността на кърпи, като го поддържа в отлично състояние.Универсална гума за стягане на ръбовете, за да е лесно растягивалась и прилегала до основата на матрака.

Добавки за продукти

Муслиновое Пеленальное Одеяло Lulu луната За Новородено, Неутрални Одеяла, 2 опаковки, Градински чай New С отстъпка
Чаршаф Playard, Ананасово-Диня Ясла за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 Инча H040753 New
Чаршаф Playard, Ананасово-Диня Ясла за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 Инча H040753

?️【СТЕГНАТО На 360 ГРАДУСА С ПОМОЩТА на ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА】 В комплекта е включена 1 бр вградени детски чар�

BGN 3.00
Мека играчка Mary Meyer Baby Einstein First Discoveries Chime Топка, 6 Инча, Калифорния Гъсеница New
Мека играчка Mary Meyer Baby Einstein First Discoveries Chime Топка, 6 Инча, Калифорния Гъсеница

ПЕРЕЗВОНЯЩИЙ ТОПКАТА : Разклатете и покатайте този с 6инчов игра топката, и да гледате, като малко дете с�

BGN 2.00
Детско Одеало Waymay Palm Tree Synthwave, Като Одеало за Бебета, Калъф За Свободни Новородени, Детска Количка New
Кошница за дрехи Colonial Mills Boston Common, 18 на 12 Инча, Harbour Lites New
Кошница за дрехи Colonial Mills Boston Common, 18 на 12 Инча, Harbour Lites

65% полипропилен / 35% вълнаПроизведено в САЩ.Тя е направена от козина.Две удобни дръжки за хващане.Произв

BGN 25.54
Кошарката POP 'N GO Премиум-клас за помещения и на улицата - Преносим, лек, foldout и играе в двора за деца New