Кошница за съхранение на MNSRUU, Дядо Коледа, от Бяла Мечка и Пингвин, Сгъваема Кошница-Органайзер с Дръжки от изкуствена кожа, Водоустойчив Кошница За съхранение на Д?

Кошница за съхранение на MNSRUU, Дядо Коледа, от Бяла Мечка и Пингвин, Сгъваема Кошница-Органайзер с Дръжки

BGN 19.79

New

Продуктът е наличен

▶▷ МАТЕРИАЛ ЗА КОЛЕДА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Външен материал кутия за съхранение - платно, вътрешен - бял полиетилен платДръжка от изкуствена кожа за удобство за носене.Чрез укрепване на съединителната част на дръжката няма да се повреди дори и при изтегляне на тежки дрехи или играчки. ▶▷ УДОБНА КОШНИЦА : Персонални кошница за детски дрехи.Тя може лесно да се сгъва, да се отвори и да поставите там, където ви трябва, можете да лесно да коша за пране и го отнесе си или да помогне на децата убраться в тяхната стая.Това е възможно дори да се сложи в багажника на колата. ▶▷ СГЪВАЕМИ СЪДОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на : Сгъваеми съдове за съхранение имат по-голяма капацитет и наистина леки, но в същото време силни.Сгъваема конструкция прави тази чанта за дрехи практически за всякакви места и дава възможност за лесно сгъване и приберете го.Могат да бъдат поставени в банята, спалнята, детската стая и на други места, където е необходимо.В него могат да се съхраняват дрехи, чаршафи, играчки и т. ▶ ▷ Уникален дизайн : Здрава дръжка от изкуствена кожа предоставят трайно и удобно захващане за носене + Във вътрешния слой се използва водоустойчив плат 300 DPE + Отгоре вграден стоманен пръстен, които лесно се деформират. ▶▷ СЪВЕТИ ЗА ПРАНЕ : Препоръчва се частична ръчно пране.Не използвайте пералната машина за почистване на чантата за дрехи, това може да повреди покритието. Марка MNSRUU - съкратено от My New Style "R""Ненадминат уникален" Ние се стремим към това, за да може да добавяте вашите уникални стилове във всяка сфера на живота си с помощта на персонализиране.С MNSRUU лесно да изразят своите дизайнерски идеи, да дадат воля на творчеството. Защо да изберем кошници за бельо MNSRUU? ◇ Можете да го съхранявате в детската, банята, хола, спалнята или друго кътче.Направете стаята си по-организиран и подреден.Нашата квадратна брезентовая кошница за съхранение на стильна и трайни, благодарение на тази стилна кошница за багаж от MNSRUU настаняване изглеждат чист.

Добавки за продукти

Детска стая от Stupell Sweet Dreams Луната и Звездите Овални Стенни табели New
Детска стая от Stupell Sweet Dreams Луната и Звездите Овални Стенни табели

Размери : 10 x 0,5 x 15 смС гордост произведено в САЩ.Литографский принт е монтиран на здрава 0,5инчов МДФ (дърв

BGN 52.27
През цялата хоп ръчно изработени, Оттоманка, Мозайка Етническа Покривка за пуфа (18 x 18 x 14Инча) New
През цялата хоп ръчно изработени, Оттоманка, Мозайка Етническа Покривка за пуфа (18 x 18 x 14Инча)

ПамукАвтомобилът е в наличието на две размери.Автомобилът е в наличието на две размери.Височина около 1

BGN 1.33
Детска Чаршаф, Ясла с Котва Модел за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 инча H041105 New
Детска Чаршаф, Ясла с Котва Модел за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 инча H041105

?️【СТЕГНАТО На 360 ГРАДУСА С ПОМОЩТА на ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА】 В комплекта е включена 1 бр вградени детски чар�

BGN 2.67
KanYool Мрежа за препарирани животни или Хамак, Мрежа за Препарирани животни, Мрежата за играчки в стил Бохо, New С отстъпка